Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

«Великий Пірс» у Дніпрі: Молоді місцеві гурти та таємний гість – O.Torvald

Минулої п’ятниці у Дніпрі в рамках програми Бориса Філатова «Культурна столиця» відбувся концерт «Великий Пірс». Його учасниками стали молоді колективи –переможці «Молодого Пірсу». До великої сцени за результатами місячного відбору дісталися команди Bakenbardy та The Lakes. Крім того, виступив музичний колектив Red Wolf.
«Так трапилося, що журі обрало іншу групу-переможця «Молодого Пірсу», проте завдяки підтримці глядачів ми вийшли у фінал та отримали право виступити на «Великому Пірсі». Для нас – честь брати участь у «Великому Пірсі» в рідному місті. Неймовірна підтримка глядачів, крутий звук – усе на найвищому рівні», – поділився враженнями фронтмент гурту The Lakes Володимир.
Особливість «Великого Пірсу» – таємний гість. До останнього ніхто не знає, яка зірка української музики вийде на сцену наприкінці вечора. Цього разу нею став гурт O.Torvald, який представляв Україну на конкурсі «Євробачення» у 2017 році.
«Великий Пірс» проходив на Фестивальному причалі. Підтримати дніпровські колективи та послухати виступ таємного гостя зібралося кілька сотень містян.
«Ми прийшли сьогодні разом із друзями. Дуже раді, що таємний гість саме O.Torvald, бо це – наш улюблений гурт, знаємо всі пісні напам’ять, підтримували їх на «Євробаченні». Круто, що кожен охочий може відвідати цей концерт», – розповіла глядачка Медина.
«Ми з чоловіком проходили повз та почули знайому пісню. Підійшли ближче і зрозуміли, що просто неба у Дніпрі виступає O.Torvald. Вирішили залишитися. Гарний концерт, дякуємо за організацію», – поділилася враженнями мешканка Дніпра Аліна.