Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпровській міській раді нагородили каратистів міста

Сьогодні у Дніпровській міській раді нагородили каратистів громадської організації «Ренсей», які стали переможцями Чемпіонату України з карате JKS. У змаганнях взяли участь 265 спортсменів з  Харківської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Київської, Луганської, Одеської, Сумської областей.

«Ми хочемо висловити дівчатам подяку, вони молодці. Особливо, спортсменці, яка в своєму юному віці (10 років – Ред.) має такі досягнення. Це достатньо важко, необхідно багато концентрації та роботи над собою. Хотілося би побажати їм успіхів і, щоб вони не зупинялись на теперішніх досягненнях», – зазначила заступниця начальника управління спорту департаменту гуманітарної політики Вероніка Сабарня.

Подяки міського голови отримали три спортсменки. Одна з них – Олександра Єланська. Вона – заслужений майстер спорту з карате, багаторазова переможниця всеукраїнських змагань, чемпіонатів Світу і Європи з карате за версіями  WKC ,  JKS ,  FSKA ,  WUKF  з 2006 року. Цим видом бойових мистецтв захопилася ще в сім років, наразі в спорті вона більше 20 років.

«Вибір цього спорту для мене був очевидним, адже мій батько – тренер. Цього року мій сезон розпочався в березні, тому що в мене двоє маленьких діток, молодшому всього 11 місяців. Я тільки повертаюсь у форму. Наступний турнір пройде восени в Бельгії. Ми готуємось, не зважаючи, що зараз літо – час відпочинку», – зазначила Олександра.

Крім Олександри, нагородили ще двох дівчат – Анастасію Ошийко,  багаторазову чемпіонку всеукраїнських та міжнародних турнірів з карате за версіями  WKC ,  JKS ,  WKF  з 2010 року,  та Єву Юр'єву,  багаторазову призерку і переможницю регіональних і всеукраїнських змагань з неолімпійського виду спорту «карате  JKS » та олімпійського виду спорту «карате» 2016 -2017 років.