Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпряни оберуть першу фіналістку від України на конкурс краси та молодості «Queen of Eurasia 2017»

28 червня у Дніпрі пройде конкурс краси «Міс Центральна Україна» - один з відбіркових етапів на «Queen of Eurasia 2017». Захід відбувається за підтримки КП «Агентство розвитку Дніпра». Оцінювати учасниць відбіркового конкурсу краси буде неупереджене професійне журі, до складу якого ввійшли представники fashion-, beauty-індустрії, модельного та туристичного бізнесу, модельєри.

«Спілкуючись з іноземцями, завжди чую захоплені враження про те, що українки – одні з найвродливіших жінок чи не в усьому світі.  І саме дніпрянки особистим прикладом переконливо доводили це у різні роки, здобуваючи яскраві перемоги та титули на різноманітних конкурсах краси в багатьох куточках світу. Прийняти відбірковий конкурс краси, фіналістки якого представлять Україну на відомому міжнародному конкурсі «Queen of Eurasia 2017» для нашого міста – це почесна та відповідальна місія»  –  каже керівник туристичного напрямку «Агентства розвитку Дніпра» Анна Колєда.

За словами Євгенії Зирянової, співорганізатора конкурсу та офіційного представника «Miss Eurasia» і «Queen of Eurasia» в України, відбірковий конкурс проходитиме у три етапи. Спочатку 28 червня із 16 півфіналісток оберуть «Міс Центральна Україна». У липні – «Міс Західна Україна», а у серпні – «Міс Східна Україна». Після три переможниці представлять Україну у гранд-фіналі 3-го міжнародного конкурсу краси та молодості «Queen of Eurasia 2017», який буде проходити у вересні в Анталії. В ньому візьмуть участь 36 красунь з різних країн, республік, регіонів Євразії.

Конкурс «Міс Центральна Україна» проходитиме 28 червня за адресою: селище Новоселівка, вул. Зарічна, 17, комплекс  «Ostrov River Club »   Початок о 18:00.