Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Увага! Конкурс на кращу концептуальну ідею бренду Дніпра та його логотипу продовжено

Прийом заявок та концептуальних пропозицій мав закінчитись 23 червня. Проте організатори вирішили подовжити перший етап до кінця місяця.

«З огляду на чисельні звернення від громади, прохання потенційних учасників продовжити прийом заявок щодо участі в конкурсі, ми винесли пропозицію продовжити строки на один тиждень на розгляд 16 членів оргкомітету та визначитися шляхом голосування. Пропозиція була схвалена», – каже керівник напрямку брендингу «Агентства розвитку Дніпра» Ярослав Ярошенко.

Нагадаємо, метою відкритого творчого конкурсу, оголошеного «Агентством розвитку Дніпра», є створення та визначення концептуальної ідеї та логотипу міста Дніпро. Вони будуть спрямовані на формування корпоративної культури міста, просування його позитивного іміджу в Україні та за кордоном, використовуватимуться в інформаційно-рекламних заходах, спрямованих на промоцію культурного, економічного, наукового та соціального потенціалу Дніпра.

Конкурс проводиться в три етапи, але тепер з новими термінами. Перший етап – відбірковий – прийом заявок та концептуальних пропозицій триває до 30 червня включно.

Другий етап – півфінал– відбір оргкомітетом в рамках відкритої бренд-сесії трьох основних концептуальних ідей (з логотипом включно) проходитиме з 3 по 7 липня.

У фіналі, який триватиме з 10 по 14 липня, оприлюднять конкурсні роботи трьох фіналістів. Найкращу пропозицію оберуть за допомогою онлайн- голосування протягом 10 днів. 

Всім учасникам надається можливість ознайомитись з результатами соціологічного дослідження, SWOT-аналізу, попередніми концепціями бренду міста Дніпро, заповнивши заявку на участь у конкурсі та надіславши її до 30 червня на пошту  [email protected]  з позначкою «Заявка».