Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Результати конкурсу на право оренди об’єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста, що відбувся 02.06.2017

Інформація

департаменту ПО РОБОТІ З АКТИВАМИ

ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Про результати конкурсу на право оренди об'єктів комунального нерухомого майна

         02.06.2017 відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсів на право оренди об’єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста.

 

За результатами конкурсу по об’єктах оренди вирішено:

  1. Нежитлові приміщення загальною площею 108,1 кв.м, окрема будівля, за адресою: м. Дніпро, вул. Кості Гордієнко (Матлахова), 10 – вважати таким, що не відбувся та повторно оголосити новий конкурс на право оренди об'єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста.

   2. Нежитлове приміщення загальною площею 3,9 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Глінки, 15 – укласти договір оренди з Фізична особа – підприємець Бут Євген Вікторович.

   3. Вбудоване нежитлове приміщення загальною площею 12,0 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Євгена Коновальця (Урицького), 6 – укласти договір оренди з Приватне підприємство «Фьюжен».

   4. Вбудоване нежитлове приміщення загальною площею 22,7 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, просп. Мануйлівський, 73К – укласти договір оренди з Комунальне підприємство «Дніпроводоканал» Дніпровської міської ради.

   5. Вбудовані нежитлові приміщення загальною площею 201,8 кв.м, 1-й та 2-й поверхи, за адресою: м. Дніпро, вул. Троїцька, 21А – укласти договір оренди з Комунальне підприємство «Дніпроводоканал» Дніпровської міської ради.

   6. Частина нежитлового приміщення загальною площею 4,0 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, смт Таромське, вул. Старий Шлях (Кірова), 5 – вважати таким, що не відбувся та повторно оголосити новий конкурс на право оренди об'єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста.

   7. Вбудоване нежитлове приміщення загальною площею 5,6 кв.м, підвал, за адресою: м. Дніпро, вул. Авіаційна, 27 – укласти договір оренди з Фізична особа – підприємець Клімова Альона Леонівна.

   8. Частина зовнішньої поверхні димової труби загальною площею 17,8 кв.м, за адресою: м. Дніпро, просп. Мануйлівський, 29 – укласти договір оренди з Приватне акціонерне товариство «МТС Україна».

 

Директор департаменту                                                                               К.М. Буря