Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпрі вдруге пройшов масштабний авіафестиваль DNIPRO OPEN SKY

Цими вихідними у Дніпрі, на аеродромі Кам'янка, відбувся авіафестиваль DNIPRO OPEN SKY. Подивитися на повітряне шоу зібралося кілька тисяч містян із родинами. Старт фестивалю дав заступник міського голови Олександр Шикуленко.

«Авіашоу – досить високотехнологічний захід. Таких майданчиків, як аеродром Кам'янка, в Україні мало, тому будемо його розвивати, щоб проводити тут якомога більше спортивних заходів. Місто докладе максимум зусиль, що цей авіафестиваль став традиційним», – сказав заступник Бориса Філатова.

Один із організаторів повітряного шоу Сергій Борисенко повідомив, що на захід зібралося близько 30 повітряних суден – літаків та вертольотів – із різних куточків України. 10 учасників представляли Дніпро. «Зробили все можливе, щоб авіашоу стало по-справжньому родинним святом. На сцені – концертна програма з виступами творчих колективів, гуртів. Також є розваги для дітей, пейнтбол, повітряні фотосесії, батути, фестиваль ресторанної та вуличної їжі», – сказав Сергій Борисенко, який теж є учасником авіаційного фестивалю.
Дніпрянка Любов приїхала на DNIPRO OPEN SKY зі своєю родиною. «Щойно дізналися, що в нашому місті проводитимуть такий захід, одразу вирішили приїхати. Приємно, що тут безліч розваг для дітей, їм цікаво. А з чоловіком будемо насолоджуватися різноманітними трюками пілотів», – розповіла жінка.

Фестиваль тривав до вечора неділі. Для зручності містян до аеродрому з центру міста курсували рейсові автобуси.