Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Інтерактивний музей, квест-рум, лекції: дніпрян запрошують долучитись до Громадського простору uCRAZYans

17 та 18 червня дніпрян та гостей міста запрошують долучитися до Громадського простору  uCRAZYans. Усі бажаючі будь-якого віку, професій та захоплень зможуть познайомитися з ініціативами Дніпра та України. Тема заходу «Креативні індустрії Дніпра». Вхід вільний для усіх бажаючих.

Подібні заходи вже відбулись у Києві, Житомирі та Луцьку.

Протягом двох днів на Фестивальному причалі працюватиме інтерактивний музей, який допоможе дізнатися, чим живе Дніпро та як долучитись до вирішення його головних проблем. Особливість музею – до експонатів можна буде доторкнутися, а деякі навіть забрати з собою. 17 червня музей працюватиме  з 12.00 до 21.00, 18 червня з 11.00 до 18.00.

17 червня з 17.00 до 21.00 проходитиме лекторій «Як креативні індустрії та громадські ініціативи розвивають суспільство». Своїм досвідом та знаннями поділяться 6 досвідчених спікерів зі всієї України.

Ті, хто полюбляють головоломки, зможуть відвідати квест-рум. Програма розрахована і на дітей: кращі аніматори країни навчатимуть маленьких гостей заходу створювати мультфільми.

Крім цього, в рамках заходу запланована незвичайна екскурсія містом 15 червня, старт від арт-центру «Квартира» о 19.00.

Організатори заходу, Міжнародна неурядова організація Пакт та ГО «Дивовижні», обіцяють багато цікавого, тож приходьте разом із родиною цими вихідними на Фестивальний причал.