Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпрі демонтаж незаконної заправки завершився стріляниною

Увечері 9 червня у Дніпрі по вулиці Робочій, 80, просто посеред житлового сектора сталася стрілянина. Озброєний п'яний чоловік намагався поцілити комунальників, які проводили демонтаж незаконної бензинової заправки. Подробиці інциденту повідомив начальник управління реклами та торгівлі Дніпровської мерії Руслан Мороз на своїй сторінці у соцмережі

Очевидці кажуть, нападник був сам. Чоловік прибув на місце на власній автівці, при цьому він мав нетверезий вигляд. Зловмисник спочатку лаявся, а потім вихопив пістолет і почав стріляти у бік робітників, що проводили демонтаж. Стрільця майже одразу знешкодила поліція, що супроводжувала зпил незаконної паливної станції. Зброя нападника була травматичною.

"Заправку, довкола якої зчинилася стрілянина, зводили незаконно. Без жодних дозвільних документів, її зводили просто через стіну від одного з житлових будинків приватного сектору. Місцеві мешканці кажуть: будували здебільшого вночі, коли ніхто не бачить. Люди намагалися самі переговорить з власником об'єкту, однак той на зв'язок не виходив. Містяни посварилися Борису Філатову, який  оперативно відреагував на ситуацію. Бригада комунальників почала розбирати заправку ще до того, як її ввели в експлуатацію", - написав Руслан Мороз.

Після зухвалого нападу стрільця комунальники продовжили демонтаж.

Відео з місця подіїї:

https://www.facebook.com/dneprorada/videos/1888304634776339/

https://www.facebook.com/dneprorada/videos/1888304111443058/