Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Стали відомі перші учасники фестивалю блогерів «Дніпровський пост»

Уже 7 популярних користувачів соцмереж з Дніпра підтвердили участь у першому фестивалі блогерів «Дніпровський пост», який проходитиме в місті 16-18 червня. Це – Борис Філатов, Максим Музика, Яніка Мерило, Юрій Голик, Макс Бужанський, Дмитро Томчук та Євген Гендін. Усього на заході, який відбудеться в рамках програми «Культурна столиця», очікується понад 40 авторів.
На учасників фестивалю чекає насичена програма. Так, 16 червня, о 19.00, у дворі Музею українського живопису відбудеться відкриття заходу. Після цього пройде перша дискусійна панель. «Усього заплановано 7 панелей, у кожній з яких 7-8 спікерів обговорюватимуть такі теми: «Україна та світ», «Україна зсередини», «Донбас та АТО», «Письменники», «Про життя». Ці панелі проходитимуть у Музеї українського живопису. Ще одна панель із цікавою темою відбудеться у Дніпропетровській ОДА», – розповів позаштатний радник міського голови з питань культури Євген Гендін.
«Дніпропетровська обласна адміністрація із задоволенням відгукнулася на запрошення міськради взяти участь у фестивалі блогерів. Тема панелі, яка відбуватиметься на базі обласної адміністрації, – «Інновації та економіка». Всі мешканці Дніпра та гості міста мають можливість зустріти чимало авторитетних блогерів в одному місці», – зазначила радник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ольга Горб.
Нагадаємо, що вхід на фестиваль вільний. Кожен гість зможе взяти участь у дискусії.