Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

8.06.17 10.00 Прес-конференція на тему: «Презентація результатів соціологічного дослідження «Імідж міста Дніпро»

8 червня о 10-00  в офісі КП  «Агентство розвитку Дніпра» (вул. Воскресенська, 14, будинок губернатора, 2-й поверх) відбудеться  прес-конференція на тему: «Презентація результатів соціологічного дослідження «Імідж міста Дніпро». У прес-конференції візьмуть участь:

  • Володимир Панченко, директор КП «Агентство розвитку Дніпра»
  • Іван Ліптуга, директор департаменту туризму і курортів Міністерства економічного розвитку України
  • Олена Мотузенко, експерт з питань брендингу територій та гастрономічного туризму, доцент кафедри географії України КНУ імені Тараса Шевченка
  • Ярослав Ярошенко, керівник напрямку брендингу  КП «Агентство розвитку Дніпра»

 

Background:

Соціологічне опитування, присвячене іміджу нашого міста, проходило он-лайн, починаючи з 13 квітня цього року, та було спрямовано на містян з метою почути думку, бачення, готовність ототожнювати той чи іншій бренд сучасного міста та висловлення власних пропозицій. Результати дослідження будуть використані у формуванні нового позитивного іміджу міста Дніпро.

УВАГА! Після завершення прес-конференції відбудеться бренд-сесія за участю громадських організацій, туристичних компаній, гідів, представників туристичної індустрії, бізнесу, органів місцевого самоврядування, науки та освіти, по завершенні якої буде оголошено про проведення конкурсу на кращу концептуальну ідею бренду м. Дніпро та його логотипу.