Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпрі діти загиблих бійців АТО до всесвітнього дитячого свята отримали планшети

2 червня представники Дніпровської міської ради та обласного військкомату привітали з Днем захисту дітей малечу, батьки якої загинули в зоні проведення антитерористичної операції.

«Ви особливі для нас. Учора в Молодіжному парку ви долучилися до свята й розваг, а сьогодні ми ще раз хочемо привітати вас від імені мера міста Бориса Філатова, його заступниці Світлани Єпіфанцевої. Бажаємо міцного здоров'я, радості, посмішок, щасливого дитинства. Пишаємося й цінуємо подвиг ваших батьків і вдячні їм за те, що живемо в мирному місті», – сказала директор департаменту соціальної політики Дніпровської міської ради Людмила Козловська.

59 дітей атовців отримали подарунки – сучасні планшети.

Софія Мельникова не стримувала радості від нового електронного девайсу. «Несподівано, але водночас приємно, що нас сьогодні привітали такими цінними подарунками. Вдячна за таку увагу. Зараз – пора відпочинку, літніх канікул, і можна буде погратися, подивитися мультфільми на новому планшеті», – зазначила дівчина.

10-річний Максим Колотвін теж зрадів сюрпризу. «Як і всі діти, полюбляю грати в ігри на планшеті. Він в мене вже другий. Тепер гратиму разом із мамою. Також планую взяти подарунок із собою, коли поїду до бабусь на канікули», – розповів хлопець.