Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

3.06.17 11.00 Родинне свято “Сімейний день надзвичайних ситуацій”, присвячене Міжнародному Дню захисту дітей

3 червня об 11-00 на Фестивальному причалі (Січеславська набережна) відбудеться  родинне свято “Сімейний день надзвичайних ситуацій”, присвячене Міжнародному Дню захисту дітей. Організатори свята: Державна служба України з надзвичайних ситуацій, ГУ ДСНС у Дніпропетровській області за підтримки Уряду Німеччини в рамках проекту «Підтримка  України в управлінні надзвичайними ситуаціями», що виконується Німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

У заході візьмуть участь: Генеральний консул Федеративної Республіки Німеччина в Дніпрі, керівництво ДСНС України, Головного управління ДСНС області, керівники Дніпропетровської облдержадміністрації, обласної та міської рад, голова Дніпропетровського обласного товариства Червоного Хреста України та інші почесні гості.

Довідка: в рамках програми заплановано проведення авіашоу, виставки пожежно-рятувальної техніки, концерт, показові виступи підрозділів ДСНС, волонтерів. Також на гостей заходу чекають сувеніри, майстер-класи для дітей та безліч цікавих сюрпризів. Свято відбудеться  з 11-00 до 16-00.

Довідки та акредитація представників ЗМІ за телефонами: (056) 376-10-40, (056) 371-29-35 або на e-mail: [email protected].