Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

3.06.17 10.50 Урочисте відкриття чемпіонату міста та першості КПНЗ «Міська дитячо-юнацька спортивна школа з опорних видів спорту» ДМР з гімнастики спортивної серед юнаків та дівчат

3 червня о 10-50 у спортивному  комплексі «Славутич» ( вул. 6-ої Стрілкової Девізії, 11) відбудеться урочисте відкриття чемпіонату міста та першості КПНЗ «Міська дитячо-юнацька спортивна школа з опорних видів спорту» ДМР з гімнастики спортивної серед юнаків та дівчат. Участь у заході візьме начальник управління спорту Олександр Осипов.

Довідка: відкритий чемпіонат міста та першість КПНЗ «МДЮСШ З ОВС» ДМР з гімнастики спортивної серед юнаків та дівчат проходить з 2 по 4 червня. Змагання проводяться у дві зміни ( перша 9.00 – дівчата; друга  10.30- юнаки). У змаганнях беруть  участь близько 100 спортсменів різних вікових груп з програмою юнацьких та дорослих спортивних розрядів.Юнаки змагаються в шести видах багатоборства ( стрибок, бруси, вільні вправи, поперечина, кінь, кільця).                                                                                Дівчата (вільні вправи, стрибок, бруси та колода). Переможці та призер змагань отримають пам’ятні подарунки.