Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Гала–концерт міжвузівського фестивалю–конкурсу «Студентська весна–2017»

23 травня о 16:00  в парку ім. Т.Г. Шевченка ( оглядовий майданчик) відбудеться гала–концерт міжвузівського фестивалю–конкурсу  «Студентська весна – 2017» , о 17:30 - нагородження переможців.  Вперше цього року переможці фестивалю отримають грошову винагороду на розвиток студентської самодіяльності. Участь у заході візьме заступник міського голови Олександр Шикуленко.


Довідка:

 Основними завдання фестивалю є – розвиток усіх видів і жанрів мистецтва серед молоді та студентів, створення нових і підтримка існуючих творчих гуртків та колективів.Фестиваль проводився за такими напрямами та жанрами, як театральне, музичне, хореографічне, циркове, образотворче та декоративно-ужиткове мистецтво, оригінальний та розмовний жанр, фото-, кіно- та відео мистецтво.


Під час заходу відбудеться урочисте підведення підсумків міжвузівського фестивалю – конкурсу «Студентська весна – 2017» та гала-концерт лауреатів. В заході візьмуть участь 200 виконавців та 1300 глядачів, з числа студентів та школярів міста.


Протягом квітня у першому турі фестивалю, що складався зі звітних концертів, взяли участь 12 вищих навчальних закладів міста III-IV рівня акредитації, а це більш ніж 200 номерів, 3000 учасників та 5000 глядачів. Під час першого туру журі відібрало лауреатів для участі у гала-концерті та за результатами оцінювання визначили навчальний заклад, який став переможцем у цьому році, про що буде повідомлено під час гала-концерту. Кращі виконавці та колективи одержують звання «Лауреат фестивалю «Студентська весна».  Переможець одержує перехідний приз - статуетку Гран-прі фестивалю.