Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Про результати конкурсу на право оренди об'єктів комунального нерухомого майна, що відбувся 17.03.2017

Інформація
департаменту ПО РОБОТІ З АКТИВАМИ
ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Про результати конкурсу на право оренди об'єктів комунального нерухомого майна

 
         17.03.2017 відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсів на право оренди об’єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста.
 
За результатами конкурсу по об’єктах оренди вирішено:
 
   1. Нежитлове приміщення загальною площею 1,0 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, просп. Богдана Хмельницького, 118а – укласти договір оренди з Фізична особа – підприємець Власенко Михайло Васильович.
   2. Нежитлові приміщення загальною площею 27,1 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, просп. Героїв, 12, п. 26 – вважати таким, що не відбувся та повторно оголосити новий конкурс на право оренди об'єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста.
   3. Нежитлові приміщення загальною площею 18,0 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Ламана, 4 – укласти договір оренди з Товариство з обмеженою відповідальністю фірма «Мед - Сервіс».
   4. Нежитлові приміщення загальною площею 108,8 кв.м, цоколь, за адресою: м. Дніпро, вул. Євгена Коновальця, 13 (пров. Урицького, 13)  – укласти договір оренди з Товариство з обмеженою відповідальністю «Дніпроландшафт».
   5. Нежитлові приміщення загальною площею 420,13 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Українська, 28 – укласти договір оренди з Товариство з обмеженою відповідальністю «Дніпроландшафт».
   6. Нежитлове приміщення загальною площею 16,89 кв.м, 3-й поверх, за адресою: м. Дніпро, просп. Богдана Хмельницького, 31а – укласти договір оренди з Товариство з обмеженою відповідальністю «Промснаб».
   7. Нежитлове приміщення загальною площею 156,3 кв.м, цоколь, за адресою:  м. Дніпро, вул. Роторна, 25 – укласти договір оренди з Фізична особа – підприємець Левченко Сергій Володимирович.
   8. Нежитлове приміщення загальною площею 186,10 кв.м, 1-й та 2-й поверхи, за адресою: м. Дніпро, вул. Гайова, 51 – укласти договір оренди з Фізична особа – підприємець Шинкаренко Костянтин Васильович.
   9. Нежитлові приміщення загальною площею 78,8 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Троїцька, 21а – вважати таким, що не відбувся та повторно оголосити новий конкурс на право оренди об'єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста.
   10. Нежитлові приміщення загальною площею 15,63 кв.м, 3-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Академіка Белелюбського, 66 – вважати таким, що не відбувся та повторно оголосити новий конкурс на право оренди об'єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста.
   11. Нежитлові приміщення загальною площею 70,5 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, Запорізьке шосе, 60, бл. 4 – укласти договір оренди з Фізична особа – підприємець Чупріна Анатолій Володимирович.
   12. Нежитлове приміщення загальною площею 31,47 кв.м в т.ч. ганок 1,57 кв.м, підвал, за адресою: м. Дніпро, просп. Олександра Поля (Кірова), 91 – укласти договір оренди з Фізична особа – підприємець Говоруха Олександр Володимирович.
   13. Частина даху будівлі загальною площею 9,0 кв.м, дах, за адресою: м. Дніпро, вул. Радистів, 3Б – укласти договір оренди з Приватне акціонерне товариство «МТС Україна».
   14. Нежитлові приміщення загальною площею 33,1 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Червона, 21а – укласти договір оренди з Комунальне підприємство «Поводження з безпритульними тваринами» Дніпровської міської ради.