Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Про результати конкурсу на право оренди об’єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста, що відбувся 10.02.2017

Інформація
департаменту ПО РОБОТІ З АКТИВАМИ
ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Про результати конкурсу на право оренди об'єктів комунального нерухомого майна

 
         10.02.2017 відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсів на право оренди об’єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста.
 
 
За результатами конкурсу по об’єктах оренди вирішено:
 
 
1. Нежитлове приміщення загальною площею 29,07 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, просп. Героїв, 22 – укласти договір оренди з ТОВ фірма «Мед – Сервіс».
         2. Нежитлове приміщення загальною площею 21,12 кв.м, 3-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Ближня, 31 – вважати таким, що не відбувся та повторно оголосити новий конкурс на право оренди об'єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста.
3. Нежитлове приміщення загальною площею 6,0 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Набережна Перемоги, 5 – укласти договір оренди з Фізична особа - підприємець Воронін Олександр Васильович.
4. Нежитлове приміщення загальною площею 2,0 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Набережна Перемоги, 5 – укласти договір оренди з ТОВ «Біанчі - Дніпропетровськ».