Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Результати конкурсу, який відбувся 18.01.2017

Інформація
департаменту
ПО РОБОТІ З АКТИВАМИ
ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Про результати конкурсу на право оренди об'єктів комунального нерухомого майна

         
        18.01.2017 відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсів на право оренди об’єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста.
 
 
За результатами конкурсу по об’єктах оренди вирішено:
 
 
         1. Нежитлове приміщення загальною площею 18,0 кв.м, 2-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Саранська, 12 – укласти договір оренди з ТОВ «Система аптек «Лінда – Фарм».
         2. Нежитлові приміщення загальною площею 360,3 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Савкіна, 2 – укласти договір оренди з Громадська організація «Товариство сприяння збройним силам України та військово – морському флоту «Цивільний корпус «АЗОВ».
3. Частина даху ТРП загальною площею 15,0 кв.м, дах, за адресою: м. Дніпро, вул. Тополина, 1 – укласти договір оренди з ПрАТ «МТС Україна».        
4. Частина даху ТРП («Лоцманка-2») загальною площею 7,0 кв.м, дах, за адресою: м. Дніпро, просп. Героїв, 31 – укласти договір оренди з ПрАТ «МТС Україна».
          5. Частина зовнішньої поверхні димової труби загальною площею 10,0 кв.м, за адресою: м. Дніпро, просп. Кірова, 80Г – укласти договір оренди з ПрАТ «МТС Україна».
          6. Нежитлові приміщення загальною площею 102,2 кв.м, цоколь, за адресою: м. Дніпро, просп. Гагаріна, 31 – вважати таким, що не відбувся та повторно оголосити новий конкурс на право оренди об'єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста.