Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Про проведення конкурсу на право оренди об'єктів нерухомого майна, який відбудеться 12.08.2016

ІНФОРМАЦІЯ

департаменту по роботі з активами Дніпропетровської міської ради про оголошення конкурсу з відбору суб’єкта оціночної діяльності, який буде залучений для проведення незалежної оцінки комунального майна

     

    Назва об’єкта:

   - в житловому будинку літ. А-9 на 1-му поверсі  нежитлове приміщення № 44 поз.1-18 загальною площею 205,1 кв.м, ганки літ.а,а1 по просп. Героїв, 3. Балансоутримувач: КП «Бюро обліку майнових прав та діяльності з нерухомістю» Дніпропетровської міської ради. Мета проведення незалежної оцінки – визначення ринкової вартості об’єкта для приватизації шляхом аукціону.

    Наявність об’єктів, що містять державну таємницю – немає.

Запланована дата оцінки – 30.06.2016р.

Вимогами до претендентів для участі у конкурсі є наявність:

відповідної кваліфікації оцінювачів стосовно оцінки об’єкта;  досвіду суб’єкта оціночної діяльності  у проведенні оцінки майна, зокрема, подібного майна; переліку оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звітів про оцінку  майна, та їх особистого досвіду у проведенні оцінки подібного майна.

Учасникам конкурсу потрібно подати конкурсну документацію, яка складається з конкурсної пропозиції та підтвердних документів.

До підтвердних документів належать: заява на участь у конкурсі (за встановленою формою); копія установчого документа претендента; копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі, та яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку   майна; письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та  підписання  звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами; копії сертифіката  суб’єкта  оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України; інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо).

Претендент подає у запечатаному конверті пропозицію щодо вартості виконання робіт (з врахуванням вартості рецензії на аукціонні об’єкти), калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також терміну виконання робіт. 

Конкурсний відбір буде здійснюватися відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом ФДМУ від 31.12.2015 № 2075 зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 15.01.2016 за № 60/28190.

Конкурсна документація подається в запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться в конверті. На конверті необхідно зробити відмітку: ,,На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності”.

Конкурсну документацію подавати до 09.08.2016 р. до 13.00 за адресою: 49000 м. Дніпропетровськ, вул.  Мечникова, 6, 4-й поверх, кім.41.

Телефон для довідок 744-61-92.

Конкурс відбудеться в департаменті по роботі з активами Дніпропетровської міської ради 12.08.2016р.  о  10.00  за  адресою: 49000 м. Дніпропетровськ, вул. Мечникова, 6,  2-й поверх.