Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Про проведення конкурсу на право оренди об'єктів нерухомого майна, який відбудеться 18.10.2016

Назва об’єкта:

-  в житловому будинку літ. А-4 у підвалі нежитлове приміщення поз. VI-1,   IX-2, X, X-10-X-20, XI-1  загальною площею 219,1 кв. м  по   вул. Робочій,99. Балансоутримувач: КП «Бюро обліку майнових прав та діяльності з нерухомістю» Дніпропетровської міської ради. Мета проведення незалежної оцінки – визначення ринкової вартості об’єкта для приватизації шляхом аукціону;
- будівлі та споруди у складі: будівля літ. А-1, яка складається з    приміщення №1 поз. 1-16  загальною  площею 327,3 кв.м; прибудова  літ. В-1 приміщення № 2 поз. 1,  площею   17,3 кв.м; гараж літ.Б; вбиральня літ.Г; навіс літ.Д; споруди 1,2,3,4 по  вул. Древлянській, 14 (колишня:     вул. Киринаківська). Балансоутримувач: КП «Бюро обліку майнових прав та діяльності з нерухомістю» Дніпропетровської міської ради. Мета проведення незалежної оцінки – визначення ринкової вартості об’єкта для приватизації шляхом аукціону;
- в житловому будинку літ. А-9 на цокольному поверсі нежитлове приміщення № 172 поз. 1-13   загальною площею 107,2 кв. м по вул. Генерала Пушкіна, 26. Балансоутримувач: КП «Бюро обліку майнових прав та діяльності з нерухомістю» Дніпропетровської міської ради. Мета проведення незалежної оцінки – визначення ринкової вартості об’єкта для приватизації шляхом аукціону;
- в житловому будинку літ. А-3 на першому поверсі нежитлове  приміщення  № 32 поз. 1-13 загальною площею 165,6 кв.м, ганок  літ.а3  по       вул. Талаліхіна, 10. Балансоутримувач: Комунальне житлово-експлуатаційне підприємство № 34. Мета проведення незалежної оцінки – визначення ринкової вартості об’єкта для приватизації шляхом аукціону;
- в житловому будинку літ. А-3 на першому поверсі нежитлове приміщення  № 32  загальною площею 158,3 кв. м, ганки літ.а, а′    по   вул. Талаліхіна, 14. Балансоутримувач: Комунальне житлово-експлуатаційне підприємство № 34. Мета проведення незалежної оцінки – визначення ринкової вартості об’єкта для приватизації шляхом аукціону;

Наявність об’єктів, що містять державну таємницю – немає.

Запланована дата оцінки – 30.09.2016р.

Вимогами до претендентів для участі у конкурсі є наявність:
відповідної кваліфікації оцінювачів стосовно оцінки об’єкта;  досвіду суб’єкта оціночної діяльності  у проведенні оцінки майна, зокрема, подібного майна; переліку оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звітів про оцінку  майна, та їх особистого досвіду у проведенні оцінки подібного майна.

Учасникам конкурсу потрібно подати конкурсну документацію, яка складається з конкурсної пропозиції та підтвердних документів.

До підтвердних документів належать: заява на участь у конкурсі (за встановленою формою); копія установчого документа претендента; копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі, та яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку   майна; письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та  підписання  звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами; копії сертифіката  суб’єкта  оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України; інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо).

Претендент подає у запечатаному конверті пропозицію щодо вартості виконання робіт (з врахуванням вартості рецензії на аукціонні об’єкти), калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також терміну виконання робіт. 

Конкурсний відбір буде здійснюватися відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом ФДМУ від 31.12.2015 № 2075 зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 15.01.2016 за № 60/28190.

Конкурсна документація подається в запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться в конверті. На конверті необхідно зробити відмітку: ,,На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності”.

Конкурсну документацію подавати до 12.10.2016 р. до13.00 за адресою: 49000 м. Дніпропетровськ, вул. Мечникова, 6, 4-й поверх, кім.41.
Телефон для довідок 744-61-92.

Конкурс відбудеться в департаменті по роботі з активами Дніпропетровської міської ради 18.10.2016р.  о  14.00  за  адресою: 49000 м. Дніпропетровськ, вул. Мечникова, 6,  2-й поверх.