Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Самарський район: проводиться Четвертий Національний конкурс «Благодійна Україна»

ДО УВАГИ ВОЛОНТЕРІВ ТА ВОЛОНТЕРСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ! 

            Міністерством соціальної політики України спільно з Асоціацією благодійників України проводиться Четвертий Національний конкурс «Благодійна Україна», мета якого -  відзначення кращих українських благодійників, в тому числі й волонтерів, та найбільш ефективних благодійних ініціатив.
            У конкурсі можуть брати участь благодійники, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2015 року; благодійні проекти (ініціативи), реалізація яких (повністю або окремого етапу ) була здійснена у зазначений  період, суспільні інституції, які у цей період провадили діяльність, спрямовану на розвиток і підтримку благодійності в Україні, представники медіа.
           Переможців визначатимуть в десяти основних і трьох спеціальних номінаціях Національною конкурсною комісією. Організаційним комітетом запроваджено спеціальні відзнаки  для благодійників, які найбільш ефективно працюють у визначених сферах: культура, освіта, медицина, соціальний захист.
          Визначення переможців конкурсу відбуватиметься в період з 15 лютого  2015 року до 15 березня 2016 року. Церемонія нагородження переможців  пройде у другій половині березня 2016 року у м.Києві.
          Для участі у конкурсі необхідно до 15 лютого 2016 року подати до  Оргкомітету конкурсну заявку  відповідної форми, яку можна отримати на веб-сайті Асоціації благодійників України www.vboabu.org.ua, офіційному сайті конкурсу www.blаgoukraine.org.ua або за запитом на адресу: konkurs.blago@gmailom. Заповнену анкету слід надіслати електронною поштою  на адресу: konkurs.blago@gmail.com.  До заяви  доцільно додати скановані фотографії, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які характеризують діяльність благодійника або хід реалізації проекту (ініціативи).
Телефон для довідок: (044) 537-12-80, (056) 728-21-85

                                                           Управління праці та соціального
                                                                            захисту населення