Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Всеукраїнський конкурс на кращий поетичний твір про Дніпропетровськ «Чарівне місто над Дніпром».

У Дніпропетровську проводиться Всеукраїнський конкурс на кращий поетичний твір про місто "Чарівне місто над Дніпром", який триватиме до 31 серпня. Про це повідомили у Центральній бібліотеці. До участі у конкурсі запрошуються усі бажаючі віком від 18 років. Цього року конкурсанти мають змогу спробувати себе в двох номінаціях: "Історичні постаті на тлі Дніпра" та "Дніпро працює на перемогу". Для участі у конкурсі автор надсилає поетичні твори, які відповідають заданій тематиці конкурсу. Мова конкурсу ? українська, російська. Заявки і твори необхідно надсилати до 31 серпня на електронну скриньку [email protected] з позначкою "На конкурс Чарівне місто над Дніпром". Роботи конкурсантів будуть оприлюднені у мережі Інтернет на сайтах gorod.dp.ua, library.dp.ua та на виставці творів конкурсантів в Центральній міській бібліотеці.
Для оцінки надісланих на конкурс творів створено журі, до складу якого увійшли представники Центральної міської бібліотеки, письменники і мовознавці України. Церемонія нагородження переможців конкурсу відбудеться під час проведення святкових заходів з нагоди відзначення Дня міста, зазначають у самій бібліотеці.
Всеукраїнський конкурс на кращий поетичний твір про Дніпропетровськ Чарівне місто над Дніпром проводиться Центральною бібліотекою Дніпропетровської міської централізованої системи публічних бібліотек для дорослих та інформаційною агенцією Міський сайт gorod.dp.ua за підтримки управління культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради.