Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Податківці розпочали підготовку до конкурсу «Майбутнє країни – у мріях дитини»

Нещодавно ДПІ у Кіровському районі м.Дніпропетровська  оголосила про проведення І етапу  Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Майбутнє країни – у мріях дитини». Цей конкурс традиційно проводиться на початку весни та охоплює три напрями, в яких школярі можуть проявити свої здібності і таланти, а саме: художні твори, комп’ютерна графіка та літературні твори. Для участі у конкурсі податківці запрошують дітей віком від 9 до 15 років з креативним мисленням, творчою уявою та небайдужих до майбутнього своєї країни.
Для підготовки дітей до участі у конкурсі фахівці ДПІ  разом з волонтерами нещодавно завітали до  дитячої художньої школи. Дітлахів ознайомили з умовами участі у конкурсі та розповіли звідки саме беруться податки і які потреби громадян  фінансує держава  за ці кошти. Багато вихованців школи зацікавились конкурсом та виголосили свої ідеї, які вони планують відобразити у своїх роботах.
 ДПІ у Кіровському районі м.Дніпропетровська  закликає усіх полтавських школярів до участі у І етапі Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Майбутнє країни – у мріях дитини». Конкурсні роботи потрібно надавати до 1 квітня 2015 року за адресою вул. Горького ,22 за довідками звертатися до комунікаційного сектору за телефоном 374-70-15.