Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Результати конкурсу оренди об'єктів комунального нерухомого майна, що відбувся 21.11.2014

 Інформація
УПРАВЛІННЯ КОРПОРАТИВНИХ  ПРАВ
департаменту корпоративних прав та правового забезпечення ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Про результати конкурсу на право оренди об'єктів комунального нерухомого майна

 
         21.11.2014 відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсів на право оренди об’єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста.
 
По результатам конкурсу по об’єктам оренди вирішено:
 
         1. Нежитлові приміщення загальною площею 88,4 кв.м, підвал, по вул.Чичеріна, 2 - укласти договір оренди з Фізичною особою-підприємцем Костенко С.В.
         2. Нежитлові приміщення загальною площею 5,0 кв.м, 1-й поверх, по вул.Робоча, 22 А,  блок 3 - укласти договір оренди з Державним підприємством «ДОКУМЕНТ».
         3. Вбудовані нежитлові приміщення загальною площею 158,1 кв.м, підвал, по вул. Новокримська, 3 - конкурс вважати таким, що не відбувся та повторно оголосити новий конкурс на право оренди об'єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста.
         4. Вбудоване нежитлове приміщення загальною площею 78,3 кв.м, 1-й поверх, по вул. Набережна Перемоги, 70 - укласти договір оренди з КОМУНАЛЬНИМ ВИРОБНИЧИМ ЖИТЛОВО РЕМОНТНО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ ЖОВТНЕВОГО РАЙОНУ.
         5. Частина нежитлового приміщення загальною площею 3,0 кв.м, 1-й поверх, по вул. Столярова, 12 - укласти договір оренди з Фізичною особою-підприємцем Алдабаєвим С.О.
         6. Вбудоване нежитлове приміщення загальною площею 43,4 кв.м, 1-й поверх, по вул. Виконкомівська, 6 - укласти договір оренди з укласти договір оренди з Товариством з обмеженою відповідальністю «Автоматичні системи поливу та обладнання».
         7. Нежитлове вбудоване приміщення загальною площею 16,0 кв.м, 1-й поверх, по просп. Миру, 18 - конкурс вважати таким, що не відбувся та повторно оголосити новий конкурс на право оренди об'єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста.
         8. Нежитлові приміщення загальною площею 187,9 кв.м, цоколь, по вул.Робоча, 95а - конкурс вважати таким, що не відбувся та повторно оголосити новий конкурс на право оренди об'єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста.