Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Оголошення про проведення конкурсу на визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу з підготовки та проведення конкурсів з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м.Дніпропетровську

                                                                                                                      

О Г О Л О Ш Е Н Н Я

 
Керуючись ст. 44 ЗаконуУкраїни «Про автомобільний транспорт», Постановою Кабінету Міністрів України  від 03.12.2008 р. № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» зі змінами та доповненнями департамент транспорту та зв’язку Дніпропетровської міської ради оголошує конкурс на визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу з підготовки та проведення конкурсів з  перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м.Дніпропетровську  (Наказ директора департаменту транспорту та зв’язку міської ради від 29.10.2014 № 169)
 
I.Найменування замовника:
 
Департамент  транспорту та зв’язку Дніпропетровської міської ради
                           
ІІ. Подання документів для участі у конкурсі
 
Для участі у конкурсі підприємство (організація) надає конкурсному комітету такі документи:
- заяву на участь у конкурсі та анкету претендента (додається);
- копію свідоцтва про державну реєстрацію підприємства (організації);
- копію Статуту (Положення) підприємства (організації);
- довідку з податкової інспекції про відсутність заборгованості з податкових платежів та відрахувань до державних цільових фондів;
- документи, які підтверджують відповідність підприємства (організації) кваліфікаційним вимогам;
- копію договору оренди або свідоцтва на право власності на приміщенняв м.Дніпропетровську;
- інші відомості на розсуд претендента
 
ІІІ. Строк подання та адреса, за якою подаються документи на конкурс:
-   останній строк подання документів 01 .12.2014 до 18.00;
-   документи підприємств (організацій) які надійшли до конкурсного комітету пізніше встановленого терміну не розглядаються;
-   документи подаються в конверті, на якому зазначається найменування замовника і адреса відправника, з поміткою «заява на участь у конкурсі по  визначенню підприємства (організації)дляздійсненняфункцій робочого органу з підготовки та проведення конкурсів з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м.Дніпропетровську» на адресу:
49000 м. Дніпропетровськ, просп. Карла Маркса,75 к. 317
 
IV. Місце і дата одержання бланків документів
49000 м. Дніпропетровськ, просп. Карла Маркса,75 к. 317
до 27.11.2014 до 18.00
 
V. Місце, дата і час проведення конкурсу
49000 м. Дніпропетровськ, просп. Карла Маркса,75 к.  714 09.12.2014 о 10.00
 
VI. Телефон для довідок з питань проведення конкурсу –  744 87 63
 
 
Директор департаменту транспорту та
зв’язку Дніпропетровськоїміської ради                                       І.Г.Прилипа                                                      
 
  

 

Додаток 2
до наказу директора департаменту
транспорту та зв’язку Дніпро-
петровської міської ради
від 29.10.20014 №168   
 

Умови
проведення конкурсу на визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого  органу з   підготовки  та проведення  конкурсів  з  перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у
м. Дніпропетровську

 

1. Загальна частина.
 
Метою проведення конкурсу є визначення на конкурсних засадах підприємства (організації), що буде залучене до підготовки проведення конкурсу з  перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Дніпропетровську (далі – Конкурсу).
 
Ці Умови визначають процедуру підготовки та проведення Конкурсу і є обов’язковими для виконання органами місцевого самоврядування, конкурсним комітетом та підприємствами (організаціями) – претендентами.
 
Конкурс є відкритим для всіх претендентів, що відповідають основним кваліфікаційним вимогам.
 
2. Терміни, що вживаються в цих Умовах мають таке значення.
- конкурсний комітет - тимчасовий орган, утворений організатором для розгляду конкурсних пропозицій та прийняття рішення про визначення переможця конкурсу
- претендент – підприємство (організація), яке в установленому порядку подало заяву та документи для участі в конкурсі;
- робочий орган - підприємство (організація) яке залучається організатором на конкурсних умовах за договором для організації проведення конкурсу зперевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Дніпропетровську. На робочій орган  покладаються функції з підготовки матеріалів щодо умов конкурсу, паспортів автобусних маршрутів, аналізу одержаних пропозицій та їх оцінки, договорів з переможцями конкурсу та інших матеріалів.
 
3.     Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу
 
У конкурсі мають брати участь підприємства (організації), що мають:
-фахівців у галузі автомобільного транспорту;
- матеріальні ресурси та технології у сфері організації пасажирських перевезень;
- досвіт роботи не менше як три роки з питання організації пасажирських перевезень на міських автобусних маршрутах загального користування.
 
 
4.     Подання документів для участі у конкурсі
 
4.1. Для участі у конкурсі підприємство (організація) надає конкурсному комітету такі документи:
- заяву на участь у конкурсі та анкету претендента (додається);
- завірену копію свідоцтва про державну реєстрацію підприємства (організації);
- завірену копію Статуту (Положення) підприємства (організації);
- довідку з податкової інспекції про відсутність заборгованості з податкових платежів та відрахувань до державних цільових фондів;
- документи, які підтверджують відповідність підприємства (організації) кваліфікаційним вимогам;
- копію штатного розпису, податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (форма № 1ДФ) за останні повні два квартали;
- копію документа, що підтверджує проведення процедури санації (за умови проведення санації);
- копію договору оренди або свідоцтва на право власності на приміщенняум.Дніпропетровську;
- інші відомості на розсуд претендента;
4.2. Документи підприємств (організацій) які надійшли до конкурсного комітету пізніше встановленого терміну не розглядаються.
 За роз’ясненнями щодо оформлення документів на конкурс або умов конкурсу претендент має право звернутися до організатора чи конкурсного комітету, які зобов’язані дати їх у письмовій формі, але не пізніше ніж за 5 днів до закінчення строку подання документів. Умови конкурсу можуть бути роз’яснені  також шляхом проведення конференції, яку організовує замовник.
Подані на конкурс документи реєструються організатором у журналі обліку.
Документи, подані не в повному обсязі не реєструються і повертаються із зазначенням причин.
 
5.     Проведення конкурсу та визначення переможця
 
5.1. Конкурсний комітет приймає рішення про недопущення до участі в конкурсі претендентів, які:
- подали не належним чином оформлені документи чи не в повному обсязі, а також такі, що містять недостовірну інформацію;
- надають послуги з перевезень, проводять діяльність на ринку транспортних послуг, пов’язану з наданням послуг з перевезень, представляють інтереси окремих автомобільних перевізників;
- визначені банкрутом або щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство (за винятком того, стосовно яких проводиться процедура санації), або які перебувають у стадії ліквідації.
5.2.     На засідання конкурсного комітету запрошуються всі претенденти, у присутності яких оголошуються конкурсні пропозиції.
5.3. У разі відсутності на конкурсі представника претендента конкурсний комітет розглядає пропозиції, викладені в поданих претендентом документах.
5.4.     Визначаючи переможця конкурсу, конкурсний комітет враховує:
5.4.1.  Наявність фахівців у сфері пасажирських перевезень та відповідного  досвіду роботи з організації міських пасажирських перевезень на автобусних маршрутах загального користування.
5.4.2.  Наявність власного (або орендованого) приміщення, зокрема у м.Дніпропетровську.
5.4.3.  Наявність відповідного матеріально-технічного забезпечення.
5.4.4.  Наявність досвіду проведення досліджень на ринку пасажирських перевезень на міських автобусних маршрутах загального користування.
5.5. Рішення про результати конкурсу приймається конкурсним комітетом на закритому засіданні у присутності не менш ніж половини його складу відкритим голосуванням простою більшістю голосів. У разі рівного розподілу голосів вирішальним є голос голови конкурсного комітету.
5.6. Якщо в конкурсі прийняв участь тільки один претендент, його може бути визнано переможцем конкурсу. У цьому разі конкурсний комітет шляхом голосування може приймати рішення про надання права підприємству (організації) виконувати функції робочого органу  з організації, підготовки та проведення  конкурсу  з  перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Дніпропетровську.
5.7. Рішення конкурсного комітету щодо визначення переможця конкурсу оформлюється протоколом, який підписується головою та секретарем, та надсилається у п’ятиденний термін організатору та переможцю конкурсу. Іншим учасникам протокол надається на письмовий запит.
5.8. Організатор укладає з переможцем конкурсу договір про виконання функцій робочого органу з організації та проведення  конкурсів  з  перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Дніпропетровську.
5.9. Строк дії договору встановлюється за домовленістю між організатором та робочим органом, але не більш, як на три роки.
 
6.     Фінансування проведення конкурсу та розгляд спорів
     
6.1. Фінансування проведення конкурсу здійснюється за рахунок організатора.
6.2. Скарги за результатами конкурсу можуть подаватися протягом 10 днів з дати його проведення та розглядатися організатором протягом 30 днів з дня надходження скарги від претендента. Неврегульовані організатором спори розв'язуються в установленому порядку. Скарги, що надійшли з порушенням установленого строку, не розглядаються.



Департаментом транспорту та зв’язку Дніпропетровської міської ради створюється робоча група з питань обговорення внесення змін до рішення виконавчого комітету Дніпропетровської міської ради від 28.05.2014 № 197 «Про затвердження умов перевезення та організації проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Дніпропетровську».

Пропозиції від громадських організацій та громадян міста щодо внесення змін до вищезазначеного рішення можна надсилати на електронну адресу департаменту транспорту та зв’язку Дніпропетровської міської ради [email protected]до 20.11.2014.
 

Директор департаменту транспорту та
зв’язку Дніпропетровськоїміської ради                                       І.Г.Прилипа