Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Інформація щодо проведення відкритого міського творчого конкурсу «ДНІПРОПЕТРОВСЬК – КАЗКОВЕ МІСТО»

Метою проведення конкурсу є розкриття творчого потенціалу городян, виховання підростаючого покоління в дусі патріотизму та любові до рідного краю, розповсюдження інформації про туристичний потенціал міста та позиціонування Дніпропетровщини як туристичного центру України.
Організатором конкурсу виступає управління культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради, ініціатором проекту – громадський діяч Юлія Сегеда.
Конкурс проходитиме в ІІІ етапи:
1. написання тестів казок про Катеринослав-Дніпропетровськ (підведення підсумків, нагородження переможців та учасників І туру Конкурсу – травень 2014 року);
2. ілюстрування текстів переможців та учасників І туру Конкурсу (підведення підсумків, нагородження переможців та учасників ІІ туру Конкурсу – вересень 2014 року);
3. видання та презентація трилогії «Дніпропетровськ – казкове місто» (грудень 2014 року).
Учасники Конкурсу будуть змагатися в наступних номінаціях:
- твори для дітей віком до 5 років;
- твори для дітей віком від 5 до 10 років;
- твори для дітей віком від 10 до 16 років. 
Оцінювати роботи буде Конкурсна комісія, до складу якої увійдутьвідомі історики, письменники, краєзнавці, журналісти, представники громадських організацій, партнери заходу тощо.

         Ознайомитися з Положенням про проведення І туру відкритого міського творчого конкурсу «Дніпропетровськ – казкове місто» можна, звернувшись до управління культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Маркса, 75, тел.: 744-63-16, 744-74-74), або на сайті міської ради: www.dniprorada.gov.ua.

  • Положення про проведення І туру відкритого міського творчого конкурсу «ДНІПРОПЕТРОВСЬК - КАЗКОВЕ МІСТО»