Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Результати конкурсу оренди об'єктів комунального нерухомого майна, що відбувся 05.09.2013

 

Інформація
УПРАВЛІННЯ КОРПОРАТИВНИХ  ПРАВ
департаменту корпоративних прав та правового забезпечення ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Про результати конкурсу на право оренди об'єктів комунального нерухомого майна

 
         05.09.2013 відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсів на право оренди об’єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста.
 
По результатам конкурсу по об’єктам оренди вирішено:
 
         1. Нежитлове приміщення загальною площею 21,7 кв.м, 1-й поверх, по вул. Сержанта Литвищенка, 1, літ.В-1 - укласти договір оренди з Фізичною особою-підприємцем Вялковим О.Е.
 
         2. Вбудоване нежитлове приміщення загальною площею 88,8 кв.м, 1-й поверх, по вул. Набережна Перемоги, 82 - укласти договір оренди з Громадянином України Польовим В.А.
 
         3. Нежитлове вбудоване приміщення загальною площею 19,98 кв.м, 1-й поверх, по вул. Набережна Перемоги, 5а - конкурс вважати таким, що не відбувся та повторно оголосити новий конкурс на право оренди об'єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста.
 
         4. Вбудовані нежитлові приміщення загальною площею 210,0 кв.м,  підвал, по вул. Робоча, 87 - конкурс вважати таким, що не відбувся та повторно оголосити новий конкурс на право оренди об'єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста.
 
         5. Нежитлові приміщення загальною площею 55,5 кв.м, 1-й поверх, по просп.Свободи, 99 - конкурс вважати таким, що не відбувся та повторно оголосити новий конкурс на право оренди об'єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста.