Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Конкурс Додаток 1

Додаток 1

Заповнюється та підписується учасником
 
ФОРМА «ПРОПОЗИЦІЇ УЧАСНИКА КОНКУРСУ»
(форма, яка подається Учасником на фірмовому бланку)

 
Учасник не повинен відступати від даної форми.
 
 Повне найменування учасника ________________________________________________________________________________
Адреса (юридична та фактична)  ________________________________________________________________________________
Телефон/факс________________________________________________________________________________
Керівництво (прізвище, ім’я по батькові, посада) ________________________________________________________________________________
Форма власності та юридичний статус установи (підприємства, організації); назва та адреса головної  установи (підприємства, організації), дата утворення, місце реєстрації; спеціалізація____________________________________________________________________
Уповноважений представник учасника на підписання документів______________________________________________________________________
Додаткові відомості_________________________________________________________________________________
Вивчивши умови Конкурсу ми, уповноважені на підписання Договору, маємо можливість та погоджуємося виконати вимоги Замовника
Далі надаємо текст нашої пропозиції згідно умов Конкурсу щодо організації випуску, розміщення, обслуговування обігу та погашення цінних паперів (у тому числі надання послуг з андеррайтингу)
 
Позн. Критерії Од. виміру Числове значення
К1 Ціна пропозиції – вартість послуг
Відсоткова ставка за облігаціями % річних  
Загальна сума відсоткових платежів за облігаціями за весь строк обігу. грн.  
Плата за послуги Учасника зазначених у розділі 2 умов. % від загальної суми випуску  
грн.  
Загальна ціна
Загальна сума відсоткових платежів за облігаціями за весь строк обігу + плата за послуги Учасника зазначених у розділі 2 умов. грн.  
К2 Безвідкличне зобов’язання учасника розмістити випуск облігацій місцевої позики м. Дніпропетровська в повному обсязі,протягом одного місяця з дня початку розміщення облігацій, а у випадку їх неповного розміщення, викупити облігації, що залишились, за фіксованою ціною в останній день терміну розміщення облігацій. Гарантований обсяг викупу, млн. грн.  
К3 Досвід учасника з розміщення облігацій внутрішніх місцевих позик та/або облігацій державних підприємств в якості андеррайтера або співандеррайтера , зареєстрованих відповідно до чинного законодавства протягом 2009-2011 рр.* Загальна сума випусків, млн. грн.  
 
 
*  Підтверджується договорами андеррайтингу та співандеррайтингу.
1. Якщо нашу пропозицію буде прийнято, ми беремо на себе зобов’язання укласти договір на умовах, визначених Конкурсом і згідно нашої пропозиції, та виконати всі зобов’язання за договором.
2. Ми погоджуємося дотримуватися умов цієї пропозиції . Наша пропозиція буде обов'язковою для нас і може бути прийнята Вами у будь-який час до закінчення зазначеного терміну.
3. Ми погоджуємося з умовами, що Ви можете відхилити нашу чи всі пропозиції згідно з умовами Конкурсу, та розуміємо, що Ви не обмежені у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для Вас умовами.
4. Якщо наша пропозиція буде прийнята, ми зобов'язуємося підписати Договір із Замовником не пізніше наступного дня після затвердження результатів конкурсу.