Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад до департаменту економіки,фінансів та міського бюджету Дніпровської міської ради

"Дніпровська міська рада відповідно до ст.10 Закону України "Про службу в органах місцевого

самоврядування оголошує конкурс на заміщення вакантних посад:

 

- завідувача сектору зовнішньої документації відділу діловодства та організаційної роботи управління торгівлі департаменту економіки,фінансів та міського бюджету Дніпровської міської ради;

-головного спеціаліста відділу міжнародного співробітництва управління економічного розвитку та інвестицій департаменту економіки, фінансів та міського бюджету Дніпровської міської ради.

                         
Основні вимоги до кандидатів:

        На посаду завідувача сектору зовнішньої документації відділу діловодства та організаційної роботи

управління торгівлі:

       - повна вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста;

      - досвід роботи на керівних посадах у сфері управління не менше 3-х років;

      - вміння працювати з великим об'ємом інформації;

      - основні принципи роботи на комп'ютері та відповідних програмних засобах;

      - розвинені комунікативні навички;

      - вільне володіння дердавною мовою, ділове мовлення.

 

       На посаду головного спеціаліста відділу міжнародного співробітництва управління економічного розвитку та інвестицій:

      - повна вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста;

      - вільне володіння державною мовою, ділове мовлення;

      - вільне володіння однією, або декількома іноземними мовами;

      - знання дипломатичного протоколу та етикету;

      - вміння готувати офіційні листи;

      - вміння працювати в стресових ситуаціях.

       Додаткові умови до кандидатів: стратегічне мислення, розвинені аналітичні та організаторські здібності,

відповідальність, організованість, орієнтація на досягнення результату, ініціативність, самостійність  у

виконанні  поставлених  завдань.

 

       Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають документи:

- заяву про згоду на обробку персональних даних;

- заяву про участь у конкурсі на ім'я голови конкурсної комісії;

- заповнену особову картку за формою П2ДС з додатком(автобіографія);

- копії документів про освіту;

- копія документу що посвідчує особу;

- копія військового квитка (для військовозобов'язаних);

- декларацію про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за минулий рік  за формою, 

передбаченою Законом України "Про запобігання корупції".

 

       Документи приймаються протягом тридцяти календарних днів із дня опублікування, за адресою:

м. Дніпро, проспект Д.Яворницького, 75 кім.304, довідки за тел. 744-63-65.
 

ВИТЯГ З ПРОТОКОЛУ  № 2
засідання конкурсної комісії на заміщення вакантних посад
посадових осіб місцевого самоврядування виконавчих органів Дніпровської міської ради

26.01.2017
каб. 517

Присутні:

Голова конкурсної комісії - Санжара О. О. 
Секретар конкурсної комісії - Пацюк І.В. 
Члени конкурсної комісії:  Павлов А. Г., Оліферчук Н.О., Надха Н.Ю.

                                 

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ:

 

Проведення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування виконавчих органів Дніпровської міської ради:

- завідувач сектора зовнішньої документації відділу діловодства та організаційної роботи управління торгівлі департаменту економіки, фінансів та міського бюджету Дніпровської міської ради;

- головний спеціаліст відділу міжнародного співробітництва управління економічного розвитку та інвестицій департаменту економіки, фінансів та міського бюджету Дніпровської міської ради.

Засідання розпочато об 11 годині 30 хвилин.

Голова конкурсної комісії Санжара О. О. оголосив про початок засідання конкурсної комісії.

Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади завідувача сектора зовнішньої документації відділу діловодства та організаційної роботи управління торгівлі департаменту економіки, фінансів та міського бюджету Дніпровської міської ради подала документи  Величко Олена Інокентіївна.

Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу міжнародного співробітництва управління економічного розвитку та інвестицій економіки, фінансів та міського бюджету Дніпровської міської ради  подала документи Єрьоміна Карина Андріївна, відповідно до типових професійно – кваліфікаційних характеристик посадових осіб місцевого самоврядування, затверджених наказом Головного управління державної служби України від 29.12.2009 № 406, для зайняття посади головного спеціаліста відділу міжнародного співробітництва управління економічного розвитку та інвестицій економіки, фінансів та міського бюджету Дніпровської міської ради  у Єрьоміної К.А. недостатньо стажу роботи для зайняття зазначеної посади.  

Секретар конкурсної комісії Пацюк І.В. перевірила явку кандидатів на засідання конкурсної комісії та проінформувала присутніх кандидатів про тривалість та процедуру складання іспиту, зміст та кількість питань екзаменаційних білетів, порядок підрахування результатів, єдині критерії оцінювання.   

Члени комісії розглянули подані кандидатами документи. Подані документи відповідають вимогам чинного законодавства щодо участі у конкурсі на заміщення вакантних посад в органах місцевого самоврядування, тому одноголосно вирішено допустити їх до участі у конкурсі.

Голова комісії Санжара О.О. запропонував витягти білет для здачі іспиту.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002  № 169  «Про затвердження порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців» і наказу Головного управління державної служби України від 08.07.2011 № 164 «Про затвердження загального порядку проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців»,    зареєстрованого в Міністерстві   юстиції України 28.07.2011 за № 930/19668 та згідно з розпорядженням міського голови від 09.09.2011 № 377-рк «Про порядок проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у виконавчих органах міської ради» конкурсантам було запропоновано екзаменаційні білети для складання іспиту.

Підготовка  відповідей  на запитання екзаменаційних білетів почалася – об 12 год. 15 хв. закінчилась – об 13 год. 00 хв.   

По закінченню часу, відведеного на складання іспиту, підготовлені відповіді на екзаменаційні білети кандидати надали конкурсній комісії для оцінювання та поставлення загальної суми балів в екзаменаційну відомість.

Оцінка відповідей кандидатів проводилася всіма членами комісії за відсутністю кандидатів.

Голова та члени конкурсної комісії прийняли спільне рішення щодо оцінки відповідей на кожне питання екзаменаційного білету.

Кандидати отримали такі бали за відповіді на екзаменаційні білети:

Величко Олена Інокентіївна – 23 бали.

Єрьоміна Карина Андріївна – 22 бали.

 

в и р і ш и л и :

Провести перевірку відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 16.10.2014 № 563 «Про деякі питання реалізації Закону України «Про очищення влади» та від 25.03.2015 № 167 «Про внесення змін до Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади».      

1. Рекомендувати Величко Олену Інокентіївну на посаду завідувача сектора зовнішньої документації відділу діловодства та організаційної роботи управління торгівлі департаменту економіки, фінансів та міського бюджету Дніпровської міської ради.

2. Рекомендувати внести зміни до штатного розпису департаменту економіки, фінансів та міського бюджету Дніпровської міської ради замінивши посаду головного спеціаліста відділу міжнародного співробітництва управління економічного розвитку та інвестицій департаменту економіки, фінансів та міського бюджету Дніпровської міської ради на посаду спеціаліста 1 категорії  відділу міжнародного співробітництва управління економічного розвитку та інвестицій департаменту економіки, фінансів та міського бюджету Дніпровської міської ради. 

3. Рекомендувати Єрьоміну Карину Андріївну на посаду спеціаліста 1 категорії відділу міжнародного співробітництва управління економічного розвитку та інвестицій департаменту економіки, фінансів та міського бюджету Дніпровської міської ради. 

Голова конкурсної комісії - Санжара О. О. 
Члени конкурсної комісії:  Павлов А. Г., Оліферчук Н.О., Надха Н.Ю, Пацюк І.В, М.О. Лисенко