Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Результати перевірки Правди Г.О.

ІНФОРМАЦІЯ
про результати перевірки, передбаченої Законом України
 «Про очищення влади» щодо Правди Ганни Олексіївни

 
Відповідно до пунктів 1 і 2 частини п’ятої  статті 5 Закону України «Про очищення влади» та Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.10.2014 № 563, проведено перевірку щодо Правди Ганни Олексіївни:
1) достовірності вказаних у заяві відомостей щодо незастосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади»;
2) достовірності відомостей щодо наявності майна (майнових прав) відповідність вартості майна (майнових прав), вказаного у декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру, поданій за минулий рік за формою, що встановлена Законом України «Про засади  запобігання і протидії корупції», набутого за час перебування на посадах, визначених у п. 1-10 частини ст. 2 цього Закону, доходам, отриманим із законних джерел.
За результатами проведеної перевірки встановлено, що до Правди Ганни Олексіївни  заборони, визначені частиною третьою/четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» не застосовуються.