Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

ПОВІДОМЛЕННЯ ініціативної групи з підготовки та проведення установчих зборів за участю інститутів громадянського суспільства для обрання членів Громадської ради при Дніпровській міській раді

ЗАТВЕРДЖЕНО

ініціативною групою

Протокол  № 1

від 10 квітня 2017 року

 

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

ініціативної групи з підготовки та проведення

установчих зборів за участю інститутів громадянського суспільства для обрання членів Громадської ради при Дніпровській міській раді

 

На виконання розпорядження міського голови від 04.04.2017 № 210-р та відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» 10 квітня 2017 року проведено перше засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів із формування нового складу громадської ради при Дніпровській міській раді.

 

Склад ініціативної групи:

 

Нідєлько Артем Володимирович – директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міської ради, голова ініціативної групи.

Мальцева Ольга Євгеніївна – заступник начальника відділу внутрішньої політики управління внутрішньої та інформаційної політики департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міської ради, секретар ініціативної групи.

Члени ініціативної групи:

Копил Ярослав Олександрович – голова Громадської організації «Об’єднання АТО «Добровольці»;

Галецький Юрій Сергійович – голова Обласної дитячої громадської організації «Асоціація Дніпровських скаутів «СКІФ»;

Буловацька Марина Сергіївна – голова виконкому Громадської організації «Штаб «ДІЯ» Дніпро»;

Слуцьковська Дар’я Михайлівна – член Громадської організації «Цивільний корпус «АЗОВ»;

Трудов Станіслав Борисович – голова Обласної професіональної спілки інноваційних і малих підприємств;

Танетко Роман Віталійович – член Громадського формування з охорони громадського порядку «СПИС»;

Богачева Лілія Володимирівна – менеджер проектів Громадської організації «Екологічна рада Дніпра».

 

На засіданні ініціативної групи шляхом голосування було затверджено, що

установчі збори з формування нового складу громадської ради при Дніпровській міській раді відбудуться 04 липня 2017 року.

Вирішено опрацювання документів інститутів громадянського суспільства, які подали заяви про участь в установчих зборах по формуванню нового складу громадської ради при Дніпровській міській раді здійснити ініціативною групою з 18.05.2017 по 02.06.2017.

Наступне засідання ініціативної групи вирішено провести 07.06.2017, додатково засідання проводити за потреби.

 Громадська рада при Дніпровській міській раді як тимчасово діючий консультативно-дорадчий орган утворюється на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 (зі змінами) для забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики.

До складу громадської ради можуть бути обрані представники громадських об’єднань, релігійних, благодійних організацій, творчих спілок, професійних спілок та їх об’єднань, асоціацій, організацій роботодавців та їх об’єднань, недержавних засобів масової інформації (далі – інститути громадянського суспільства), які зареєстровані в установленому порядку і проводять діяльність на території України.

Інститут громадянського суспільства незалежно від своєї організаційної структури та наявності місцевих осередків (відокремлених підрозділів, філій, представництв, місцевих організацій) для участі  в Установчих зборах делегує одного представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу громадської ради.

До складу громадської ради не можуть бути обрані представники інститутів громадянського суспільства, які є народними депутатами України, депутатами Верховної Ради Автономної Республіки Крим та місцевих рад, посадовими особами органів державної влади, органів влади автономної республіки Крим та місцевого самоврядування.

Склад громадської ради формується на Установчих зборах шляхом рейтингового голосування за осіб, які особисто присутні на Установчих зборах.

Для участі в Установчих зборах до ініціативної групи необхідно подати заяву, підписану уповноваженою особою керівного органу  та посвідчену печаткою (у разі наявності) інституту громадянського суспільства.

До заяви додаються:

рішення, прийняте у порядку, встановленому установчими документами інституту громадянського суспільства, про делегування для участі в Установчих зборах представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу громадської ради; посвідчене печаткою (у разі наявності);

біографічна довідка кандидата від інституту громадянського суспільства із зазначенням його прізвища, імені, по батькові, посади, місця роботи, посади в інституті громадянського суспільства, контактної інформації, в паперовому  та електронному вигляді (формат doc).

копія виписки з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій та витяг із статуту (положення) інституту громадянського суспільства щодо цілей і завдань його діяльності, засвідчені в установленому порядку;

- інформація про отримання інститутом громадянського суспільства як володільцем бази  персональних даних його членів згоди делегованого ним представника на обробку його персональних даних;

інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства (відомості про проведені заходи, реалізовані проекти, виконані   програми, друковані видання, подання  інститутом громадянського суспільства    відповідному органу письмових обґрунтованих пропозицій і зауважень  з  питань  формування та реалізації державної політики у відповідній сфері та інформування про  них громадськості тощо) протягом року до дня подання заяви (у разі, коли інститут громадянського суспільства працює менше року, - за період діяльності), в паперовому та електронному вигляді (формат doc).

відомості про місцезнаходження та адресу електронної пошти (обов’язково) інституту громадянського суспільства, номер контактного телефону.

згода кандидата на обробку персональних даних (у довільній формі);

         Члени ініціативної групи залишають за собою право звернення до правоохоронних органів та інших уповноважених представників виконавчої влади, з метою перевірки достовірності наданої кандидатами та ІГС інформації.

Документи приймаються уповноваженим представником ініціативної групи  05 травня - 02 червня 2017 року включно (крім вихідних та святкових днів) з 09.00 до 13.00 год., за адресою: м. Дніпро, просп. Дмитра Яворницького, 75,  каб. 719.

 

Контактна особа: Мальцева Ольга Євгеніївна, Бачок Вікторія Юріївна, тел. (056) 745-35-47.         

e-mail: [email protected]