Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Зустріч керівництва Дніпропетровської облдержадміністрації та Дніпровської міської ради з керівником Програм співробітництва Представництва ЄС в Україні Гроотом Де Берендом

   4 квітня в приміщенні облдержадміністрації (пр. Олександра Поля,1) відбудеться зустріч  керівництва Дніпропетровської облдержадміністрації та Дніпровської міської ради з керівником Програм співробітництва Представництва ЄС в Україні  Гроотом Де Берендом.  
Мета візиту делегації: пояснення важливості реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС. Презентація проектів ЄС.
  Увага! Підхід першого заступника голови облдержадміністрації Олега Кужмана, міського голови Дніпра Бориса Філатова та керівника Програм співробітництва Представництва ЄС в Україні  Гроота Де Беренда до  ЗМІ о 9-45 ( 3 поверх, каб.322 )
  З 10-00 до 13- 00 у приміщені Дніпропетровської  облдержадміністрації ( пр. Олександра Поля, 1, 3 поверх, зала засідань) відбудеться публічна презентація проектів та можливостей співпраці з ЄС для Дніпропетровщини за участю представників регіональної та міської влади, місцевого бізнесу, громадськості та медіа активістів.