Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Гала –концерт та нагородження учасників Всеукраїнського фестивалю вокального та хореографічного мистецтв «ІМПЕРІЯ ЗІРОК»

  31 березня о 14-00 у міському Палацы дітей та юнацтва  (вул. Набережна Перемоги, 5) відбудеться гала –концерт та нагородження учасників  Всеукраїнського фестивалю вокального та хореографічного мистецтв«ІМПЕРІЯ ЗІРОК». Учасники: дитячі творчо- молодіжні колективи навчальних та позашкільних закладів України.
Члени журі: майстри хореографічного та вокального мистецтв, провідні
фахівці, викладачі Київського національного університету культури та мистецтв України, Харківської академії культури та мистецтв України, спеціалісти з вокалу та хореографії, постійні члени Всеукраїнських дитячо-молодіжних конкурсів та Талант-шоу СТБ, директор Міжнародного фестивалю «Мистецькі барви» (м.Прилуки), провідні фахівці вокального та хореографічного мистецтв закладів культури  Дніпра та Херсону.
 Довідка:
Конкурсний фестиваль є щорічним. Організатори –    КПНЗ «Міський Палац дітей та юнацтва» Дніпровської міської ради та  обласна ГО «Зіркова імперія».Цього року у фестивалі беруть участь понад  30 вокальних колективів та 40 хореографічних колективів з міст України. Фестиваль проводився з 29 по 31 березня, під час якого учасники відвідали історичні та пам’ятні місця нашого міста, зустрілися з творчими колективами міського Палацу дітей та юнацтва та колективами області, також відвідали тематичні заходи, зокрема, виставку декоративно-вжиткового мистецтва юних майстрів міста у дитячому українському центрі Палацу.Гала –концерт та нагородження відбудеться 31 березня о 14 годині. Учасники фестивалю отримають дипломи  лауреатів та переможців фестивалю, пам’ятні відзнаки. Інформація про результати фестивалю будуть розміщені на сайті Палацу та у соцмережах.