Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Міський голова Борис Філатов зустрінеться з відпочиваючими муніципального табору «Золотий вік»

23 березня о 17-45 в санаторії-профілакторії «Лісний» (вул. Березанівська, 67)   міський голова Борис Філатов  зустрінеться  з відпочиваючими муніципального табору «Золотий вік», а також проінспектує умови проживання та відпочинку.

Увага! Від’їзд представників ЗМІ від міської ради (шлагбаум) о 17-?00.

Довідка:
Як і обіцяв міський голова, цей соціальний проект для людей поважного віку тепер працюватиме цілий рік. 20 березня стартувала перша в 2017-му зміна. Всього заплановано 44 заїзди по 6 днів  кожний ( з понеділка по суботу). Одна зміна розрахована на 200  відпочиваючих. Отже, до кінця року тут зможуть оздоровитися 8,8 тис бабусь та дідусів.
Для зрівняння, в 2016 –му за 15 змін у таборі « Золотий вік» відпочили та оздоровилися 3  тис пенсіонерів.
Кожен понеділок з площі Героїв Майдану людей поважного віку централізовано відвозять в санаторій-профілакторій «Лісний».
«Золотий вік»» - безкоштовний  проект для людей від  55 років. Це прекрасна можливість відпочити, оздоровитися, налагодити нові знайомства та отримати заряд позитивних емоцій.
Цей табір приклад для інших українських міст, як можливо забезпечити «містянам у віці» цікаве змістовне дозвілля. Втілення цього проекту було часткою передвиборчої програми Бориса Філатова. Та тепер це соціальний проект загальноміського масштабу.
У таборі 4-х разове харчування, цілодобово працює медпункт та охорона. На території – різноманітні тематичні зони активності: спортивні, інтелектуальні, творчі, естрадні, оздоровчі тощо. Важливо також, що тут пенсіонерам читають лекції з історії та мистецтва України,  демонструють тематичні фільми. Відпочиваючи також мають можливість відвідати унікальну експозицію Музею Хреста.
Телефон для консультаций: 067 550 06 70.