Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Нагородження жіночого хокейного клубу «Dnepr Queens»

22 березня о 13-00 в приміщенні міської ради (просп. Д. Яворницького, 75, 7 поверх, біла зала) відбудетьсяурочисте нагородження жіночого хокейного клубу «Dnepr Queens». Участь у заході візьме заступник міського голови Олександр Шикуленко.
Довідка:
 Команда «Dnepr Queens» здобула золото у чемпіонаті України з хокею з шайбою серед жінок сезону 2016/2017. Чемпіонат проводився Федерацією хокею України спільно з Жіночим комітетом Федерації вперше в Україні.
 У фінал чемпіонату, який пройшов у м. Києві 8 березня, вийшли команди: ЖХК «Dnepr Queens»/Королеви Дніпра (Дніпро), ЖХК «Дніпровські Білки» (Дніпро), ЖХК «Україночка» (Київ), ЖХК «Пантери» (Харків.
Окремої уваги заслуговує той факт, що впродовж всього чемпіонату (12 ігор) спортсменки не поступилися в жодній. Такими результатами та досягненнями на сьогодні може похвалитися лише команда жіночого хокейного клубу «Dnepr Queens». Індивідуальну відзнаку у чемпіонаті отримала Олена Ткачук, як найкращій бомбардир чемпіонату.
Жіночий хокейний клуб «Dnepr Queens» («Королеви Дніпра») був створений у 2016 році та незважаючи на те, що команда дуже молода, вона гідно  представила м. Дніпро  на чемпіонаті України.
«Dnepr Queens» веде активну політику в розвитку жіночого хокею в Україні і просуванні українського жіночого хокею на міжнародному рівні та бере участь у  змаганнях різного рівня.