Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Презентація нових інформаційних табло та аудіо-відеосистеми оголошення зупинок у громадському транспорті та інформування жителів (у тому числі з вадами слуху), а також оплати за проїзд через QR-код

21 березня о 13:00 біля центрального входу в міськраду (просп.Д.Яворницького,75)   відбудеться презентація нових інформаційних табло та аудіо-відеосистеми оголошення зупинок у громадському транспорті та інформування жителів (у тому числі з вадами слуху), а також оплати за проїзд через QR-код.  Участь у заході візьмуть: міський голова Борис Філатов, в.о. заступника міського голови Яніка Мерило, директор департаменту транспорту та транспортної інфраструктури Ігор Маковцев.

УВАГА! Формат заходу: міський голова разом із представниками ЗМІ на парковці біля центрального входу в мерію  сідає у тролейбус, в якому, в  режимі тестування!!!!,  працює новий спеціальний  монітор та нова система аудіо-відеосповіщення. На зупинці пл. Героїв Майдана пересадка на трамвай маршруту №1, де пройде тестування  системи  оплати проїзду через  QR-код і роботи  моніторів ( саме для трамваїв  маршруту №1).

Підхід до преси на зупинці «вул. Андрія  Фабра» ( у минулому Сєрова).