Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Прес-конференція на тему: «Вихованці Дніпровської дитячої школи класичного танцю стали лауреатами престижного Міжнародного конкурсу класичної та сучасної хореографії «MYSL-POTOK 2017»

20 березня о 12:00 в приміщенні міської ради (просп. Д. Яворницького,75,7 поверх, біла зала) відбудеться прес-конференція на тему: «Вихованці Дніпровської  дитячої  школи класичного танцю стали лауреатами престижного Міжнародного конкурсу класичної та сучасної хореографії «MYSL-POTOK 2017». Участь у прес-конференції візьмуть: Олександр
Шикуленко- заступник міського голови, Олена Дубровина- директор Дніпровської дитячої школи класичного танцю, Марія Давидова - учениця Дніпровської дитячої школи класичного танцю, лауреат І премії VІІ Міжнародного конкурсу класичної та сучасної хореографії «MYSL-POTOK 2017», Олександра Чеснова - учениця Дніпровської дитячої школи класичного танцю, лауреат І премії VІІ Міжнародного конкурсу класичної та сучасної хореографії «MYSL-POTOK 2017».

Довідка:
У період з 4 по 6 березня 2017 року учні Дніпровської дитячої школи класичного танцю взяли участь у VІІ Міжнародному конкурсі класичної та сучасної хореографії «MYSL-POTOK 2017» (м. Київ). У конкурсі беруть участь лише професіонали класичного та сучасного танцю рівня спеціалізованих шкіл та професійних училищ. Склад учасників у цьому році налічував понад 100 конкурсантів з різних країн світу. До складу журі увійшли видатні особистості сучасного мистецтва з різних країн світу. Дніпровська школа класичного танцю бере участь у конкурсі з першого року його заснування, гідно представляючи наше місто кожного року. У цьому році школу представляли 8 учнів з програмою «соло» в різних вікових категоріях в номінації «Класична хореографія», в якій конкурсанти виконували у трьох турах класичні варіації та номер сучасної хореографії. Також у конкурсі приймав участь ансамбль у кількості 11 учнів в категорії «Сучасна хореографія» з виконанням 3-х номерів. Приємно відзначити, що кожен підготовлений до випробування конкурсант має звання лауреату конкурсу.                 

Давидова Марія – (молодша вікова категорія) - диплом лауреата І ступеню;
Чеснова Олександра – (середня вікова категорія) - диплом лауреата І ступеню;
Константиновська Дар’я – (молодша вікова категорія) - диплом лауреата ІІ ступеню;
Новікова Аліна – (середня вікова категорія) - диплом лауреата ІІ ступеню;
Байтлер Ілона – (старша вікова категорія) - диплом лауреата ІІ ступеню;
Беркова Дар’я – (старша вікова категорія) - диплом лауреата ІІ ступеню;
Хлопецька Вероніка – (молодша вікова категорія) - диплом лауреата ІІІ ступеню;
Прохода Мірра - (старша вікова категорія) - диплом лауреата ІІІ ступеню
Ансамбль школи отримав диплом лауреата І ступеню (І старша вікова категорія).