Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

В рамках проекту «Народна філармонія» виступатиме театр «КВН ДГУ» з програмою «Кабаре Весёлый песец»

18 березня о 12:00 в палаці культури « Енергетик» (ж/м Придніпровськ, вул. космонавта Волкова,11-а) в рамках проекту «Народна філармонія» виступатиме театр « КВН ДГУ» з програмою «Кабаре Весёлый песец». Захід відбудеться в рамках програми Бориса Філатова «Культурна столиця». Участь у ньому візьмуть: голова Художньої ради при міському голові, заслужений діяч мистецтв України Григорій Гельфер, позаштатний радник міського голови з питань культури Євген Гендін.

Довідка:
Проект «Народна філармонія», який реалізується в рамках програми міського голови Дніпра Бориса Філатова «Культурна столиця», підготував у 2017 році для мешканців віддалених куточків міста близько 50 концертів відомих дніпровських та українських театрів і творчих колективів. Усі концерти будуть безкоштовними. У міськраді Дніпра поки не розкривають усіх секретів, утім деякі подробиці вже відомі. Так, цього року заплановані виступи колективів, які припали до вподоби містянам ще торік. Це – Дніпропетровський театр опери та балету, академічний театр ім. Т. Г. Шевченка, театр «КВН ДГУ», Дніпропетровська обласна філармонія, театр одного актора «Крик». Крім цього, глядачі побачать виступи талановитих та самобутніх артистів з інших міст України.

Наприкінці травня концерти в рамках «Народної філармонії» вже відбуватимуться на відкритих майданчиках.
Проект «Народна філармонія» в рамках програми міського голови Бориса Філатова «Культурна столиця» розпочався в 2016 році. Його мета – дати можливість містянам, які живуть у віддалених куточках Дніпра, культурно збагачуватися та відвідувати безкоштовні концерти талановитих артистів поруч зі своїм домом. Торік для мешканців міста влаштували 6 таких заходів у палацах культури Дніпра.
 
Увага! Від’їзд представників ЗМІ від міської ради (шлагбаум) об 11:00