Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

XI Форум Мережі вільних місцевих політиків у Дніпрі

10 березня о 14 -00 в готелі «Рейкарц» (вул. Троїцька, 12А) розпочнеться  XI Форум Мережі вільних місцевих політиків у Дніпрі. Тема Форуму: «Електронне врядування на місцевому рівні». Організатори- ГО «Центр громадянських ініціатив»  за підтримки представництва фонду Фрідріха Науманна в Україні.
Довідка:
Наскільки українці залучені до використання е-інструментів з метою контролю влади, чи готові місцеві політики до впровадження інструментів е-демократії; актуальні е-технології для служби громадам – головні теми XI Форуму Мережі вільних місцевих політиків.
У Форумі візьме участь більше 40 учасників - голови громад, депутати та службовці місцевих рад і адміністрацій, представники громадських організацій та журналісти місцевих і регіональних ЗМІ з різних областей України.
Під час Форуму обговорюватимуть питання головних трендів в електронному врядуванні на рівні органів місцевого самоврядування. Учасники представлятимуть ті інструменти, які вже впровадили та користуються ними.
Окрім цього, презентуватимуть моніторинг упровадження інструментів електронного урядування в органах місцевого самоврядування: результати дослідження 2015-2016 років; говоритимуть про використання інформаційно-комунікаційних технологій в діяльності органів місцевого самоврядування; про диджиталізацію муніципалітетів та електронні інструменти громадського контролю за діяльністю органів місцевого самоврядування.
У програмі передбачена панельна дискусія «Цифрові технології на службі громаді: е-формат місцевої демократії». Модератор – Віктор Андрусів, виконавчий директор Українського інституту майбутнього.
Результатом кожного Форуму є напрацьована резолюція, яку надсилають у центральні органи влади з метою вдосконалити роботу місцевого самоврядування.
 
У рамках Форуму 11 березня о 20-00  у спорт-барі «Visavis» для учасників та усіх бажаючих пройде  інтелектуально-розважальна гра BrainWars. Уся інформація про проведення BrainWars у Дніпрі на сторінці міськради в ФБ.
Координатор з питань комунікацій: Наталія Кузьма 0676726128