Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Круглий стіл щодо підвищення енергоефективності

    2 березня о 12-00 в приміщенні міської ради (просп.Д.Яворницького,75, 7 поверх, біла зала) відбудеться  круглий стіл  щодо підвищення енергоефективності. Мова піде й про підвищення енергоефективності у бюджетних установах та закладах міста. Участь у круглому столі візьмуть: міський голова Борис Філатов, в.о. заступника міського голови Яніка Мерило, народний депутат України, голова підкомітету з питань енергозбереження та енергоефективності Комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки Олексій Рябчин, народний депутат України, секретар Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи Остап  Єднак, директор КП «Дніпровська муніципальна енергосервісна компанія» – Тимур  Головаха, а також учасники «Зеленої експедиції».
УВАГА! Одразу після круглого столу (на центральному вході в міську раду) відбудеться презентація 7 електрокарів.
  Довідка:
У період з 27.02.2017 р. по 02.03.2017 р. відбувається робоча поїздка народних депутатів з міжфракційного об'єднання "Зелена енергія змін" разом з експертами та науковцями до Донецької, Запорізької та Дніпропетровської областей.
Міжфракційне об'єднання "Зелена енергія змін" створено народними депутатами з різних політичних сил з метою підвищення обізнаності та актуалізації політичного дискурсу щодо зеленого порядку денного, підтримки зелених законодавчих ініціатив та законопроектів, створення платформи для діалогу між владою, бізнесом та громадськістю для пошуку консенсусу щодо розвитку зеленого сектору енергетики, економіки та вирішення екологічних проблем.
Верховна Рада стала одним з перших парламентів, які ратифікували Паризьку кліматичну угоду. Це був надзвичайно прогресивний та згуртований крок українського парламентаризму. Відчуваючи брак подальших активних дій та політичного лідерства з боку парламенту, вони вирішили об’єднати зусилля та дати потужний поштовх до розробки та переходу до нової “зеленої” стратегії розвитку України.
МФО ставить ціллю перетворити Україну на енергонезалежну, енергоефективну, екологопривітну, комфортну для проживання країну, де в пріоритеті проривний економічний розвиток при збережені та покращенні екологічної ситуації.
Метою робочої поїздки є ознайомлення зі станом енергетики, економіки та екології в регіонах, задля виявлення проблем в цих галузях та спільного пошуку шляхів їх вирішення.
Отримана інформація буде використана народними депутатами, експертами та науковцями для формування курсу на сталий розвиток економіки держави.