Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Прес-конференція на тему: «В Дніпрі відбудеться перший Форум «Молодь Дніпра»»

22 березня о 10-00 в приміщенні міської ради (просп. Д. Яворницького, 75, 7 поверх, біла зала) відбудеться прес-конференціяна тему: « В Дніпрі відбудеться перший Форум «Молодь Дніпра»». Участь у прес-конференції візьмуть: заступник директора департаменту – начальник управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики ДМР Одарка Біла,  головний архітектор міста Дмитро Волик.
Довідка:
25 березня за підтримки міського голови Бориса Філатова в Палаці студентів Дніпровського національного університету ім. О. Гончара відбудеться перший масштабний Форум "Молодь Дніпра".
Форум ініційований Молодіжною радою Дніпра. Мета-об’єднати активну молодь за дляконкретних дій для  реалізації молодіжної політики . Також планується розробка конструктивних рекомендацій щодо втілення молодіжних ініціатив.
Організатори форуму: управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради та Молодіжна рада Дніпра.
Основні напрямки роботи Форуму:
1) ІТ та інновації
2) Робота та зайнятість
3) Молодіжна інфраструктура
4) Громадська діяльність та молодіжні ініціативи
5) Дозвілля
Серед експертів Форуму будуть:
 «ІТ та інновації» -Яніка Мерило – в.о. заступника міського голови;
«Громадська діяльність та молодіжні ініціативи»- Ірина Біляєва – директор департаменту молодіжної політики Міністерства молоді та спорту України;
«Молодіжна інфраструктура»- Дмитро Волик -  головний архітектор міста.
Результати напрацювань форуму будуть презентовані міському голові та реалізовані найближчим часом.
До участі у форумізапрошуються активісти учнівського та студентського самоврядування, лідери громадських організацій та ініціативних групвіком від 14 до 35 років. Молоді люди, які мають бажання змінювати своє місто та країну на краще.Реєстрація триватеме до 22.03.2017.
К.о. – завідувач сектору молодіжної політики управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання Зосименко Ігор Валерійович (тел. 067 64 000 21).