Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Урочисте відкриття легкоатлетичного манежу

    22 лютого о 12-00 у комунальному позашкільному навчальному закладі  «Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву № 3» ДМР  (вул. Білостоцького, 4а) відбудеться урочисте відкриття легкоатлетичного манежу. Участь у заході візьме міський голова Борис Філатов.
   Увага! Підхід до преси відразу після відкриття манежу!
   Від’їзд представників ЗМІ від міської ради (шлагбаум) об 11-15
   Довідка:
Легкоатлетичний манеж побудований в 1991 році, як тимчасова конструкція для навчально-тренувальних занять з легкої атлетики. Довжина - 104 м, ширина – 7,5 м., має 5 бігових доріжок, стрибкову яму для стрибків в довжину. Манеж пристосований для занять біговими та стрибковими видами легкої атлетики. З моменту існування капітальний ремонт не проводився, тому за довгий час експлуатації він прийшов в аварійний стан. З обранням нового президента міської Федерації легкої атлетики Марини Філатової та на прохання колективу школи у 2016 році Дніпровської міською радою були виділені кошти на капітальний ремонт.
Були проведені наступні роботи: заміна покрівлі даху, штукатурка, шпаклівка та фарбування стін, заміна дверей, освітлення, монтаж легкоатлетичного покриття, відновлення стрибкової ями, встановлення вздовж споруди манежу відмостки.  Був придбаний і спортивний інвентар: бар’єри різної висоти, стартові колодки, бруски для відштовхування в стрибках у довжину та інше.
У 2017 році школа посіла І місце у Чемпіонаті України з легкої атлетики серед усіх спортивних шкіл країни. Також у цьому році спортсмени школи вибороли право представляти нашу країну на міжнародних змаганнях: Чемпіонатах світу та Європи, а також є кандидатами на участь у Юнацьких Олімпійських іграх 2018 року.
Школа займає провідну роль у легкоатлетичному житті країни, посідає призові місця у Всеукраїнському огляд-конкурсі та чемпіонатах України серед команд СДЮСШОР.
В школі працює 25 тренерів і займається 350 учнів. Тренери-викладачі школи мають високий професійний рівень: 6 тренерів з вищою категорією, 14 – з   І категорією та 3 – з ІІ категорією. Серед тренерів школи працює: 4 заслужених тренера України, 2 Майстра спорту Міжнародного класу та 4 М
айстра спорту.
Школа цілеспрямовано займається підготовкою кваліфікованих спортсменів – резерву для збірної команди України. До складу збірної команди України майже щороку входить близько 15 учнів школи.
За час роботи школи було підготовлено: 28 Майстрів Спорту Міжнародного Класу, 100 Майстрів Спорту, 5 вихованців школи стали Заслуженими Майстрами спорту України (Лебідь Сергій, Кравець Інеса, Лукашевич Олексій, Ярощук Анна, П’ятниця Олександр).