Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Урочиста церемонія нагородження «Найкращі спортивні досягнення Дніпра 2016»

   16 лютого о 16-30 в КДЦ «Менора», гранд хол «Дім Пчьолкіна» (вул. Шолом-Алейхема, 4/26, вхід з вул. Д. Бідного) відбудеться урочиста церемонія нагородження «Найкращі спортивні досягнення Дніпра 2016». Участь у заході візьме міський голова Борис Філатов.
 
  Довідка:
Церемонія нагородження своєрідним  спортивним «Оскаром» проводиться у восьмий раз і вже встигла стати традиційним святом для нашого міста. Була створена комісія, до якої увійшли тренери збірних з різних видів спорту, голови федерацій, директори ДЮСШ, спортивні журналісти та спортивна громадськість міста, яка визначила номінації по різним спортивним направленням та склад претендентів на номінації,  які змагатимуться за перемогу.
Відкриє щорічну церемонію нагородження шоу пісочної анімації на спортивну тематику, після чого  урочистий захід продовжиться представленням всіх номінантів у відео презентаціях і самої процедури вручення нагород. Вручати номінації будуть відомі люди Дніпра та області: міський голова Борис  Філатов, представники бізнесу, спорту, влади, які в тій чи іншій мірі пов'язані з розвитком спорту в нашому місті. Щорічне вручення нагород кращим спортсменам, тренерам, федераціям, кращім вчителям фізичної культури, спортивним школам мотивує спортивну еліту міста.  Також захід дає можливість інформувати мешканців про високі досягнення в спорті і його розвитку.
Церемонія вручення нагород відбудеться дуже яскраво і незабутньо за такими номінаціями:
 
1.       Лідер спорту ветеранів
2.       Спортивна подія року
3.       Сила людського духу
4.       Спортивна школа року
5.       Меценат року
6.       Спортивна федерація року
7.       Змагання року
8.       Кращий вчитель фізичної культури
 
9.     Команда року
10.   Спеціальний приз
11.   Тренер року
12.   Спортсменка року
13.   Спортсмен року
 
Всього 13 номінацій та 38 номінантів, з яких 16 стануть переможцями. Переможці будуть нагороджуватися кришталевими статуетками та призами