Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Вручення 8 школам Дніпра легкоатлетичних наборів

14 лютого об 11-00 в СЗШ №6 (вул.Робоча,64, спортивна зала) відбудеться вручення 8 школам Дніпра легкоатлетичних наборів у рамках соціального проекту  «Дитяча легка атлетика за програмою IAAF в школах». Участь у заході візьмуть директор департаменту гуманітарної політики ДМР Геннадій Глядчишин, провайдер проекту -президент Федерації легкої атлетики Дніпра Марина Філатова.
Довідка:    
У нашому місті цей проект  запроваджено Федерацією легкої атлетики Дніпра.
Ця програма розроблена Міжнародною асоціацією легкоатлетичних федерацій.  За допомогою спеціальної сумки-набору, в якій знаходиться різний інвентар для занять дитячою легкою атлетикою,  учні знайомляться з  26 видами легкої атлетики. Все це проходить в змагально -ігровій формі, де діти можуть відчути не тільки командний дух, а й проявити індивідуальність.
Проект складається з кількох етапів. Уже у квітні планується проведення змагань по міжнародній програмі.
Після успішного впровадження проекту у 12 школах,  Федерація легкої атлетики міста планує звернутися до Міністерства освіти з метою дозволу впровадження в усіх  загальноосвітніх школах м. Дніпра таких уроків.
У грудні 2016 року  по програмі вже пройшли сертифікацію 12 шкіл міста, вісім  з яких (від кожного району) 14 лютого отримують легкоатлетичні набори для впровадження таких занять на  уроках фізкультури. Інші 4 школи отримають легкоатлетичні набори пізніше за спонсорський кошт.
УВАГА! Від’їзд  представників ЗМІ від міської ради (шлагбаум) о 10-15