Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Відкриття ХVIII Міжнародної фотовиставки «День-2016»

10 лютого о 17-00  у музеї українського живопису (плаща Троїцька, 5-А, 2 поверх) у рамках проведення Днів «Дня» в Дніпрі  відбудеться відкриття  ХVIIIМіжнародної фотовиставки «День-2016» і передача  книг з «Бібліотеки газети «День» та річної  підписки на видання школам і бібліотекам міста.  Участь у заході візьме міський голова Борис Філатов.
Після  відкриття фотовиставки о 18-00, відбудеться бесіда головного редактора «Дня»Лариси Івшиної з представниками місцевої громади. Тема - «Національний діалог». Та презентація книжкових новинок із серії «Бібліотека газети «День»».
Довідка:
На фотографіях – все, чим жила країна в минулому році. Серед категорій робіт – «Український світ», «Політика», «Фото з історією» та «Птахи водойм». Також буде представлена експозиція «Світ очима дітей», яка об’єднає фотороботи авторів віком до 18 років. Дніпро - третє українське місто, котре  побачить експозицію кращих фотографій XVIII Міжнародного фотоконкурсу газети «День». Світлини вже побачили в Києві та Сумах. Експозиція складається зі 160 фотографій. Знімки зроблені не тільки професійними фотокореспондентами газети, а і любителями з усієї країни. Кожна з фотографій, які показують сучасну Україну, мають власну історію. Після Дніпра фотовиставка поїде до Слов'янська і Маріуполя, а потім - в Західну Україну. Фотовиставка «Дня» в Музеї сучасного українського живопису триватиме до 19 лютого, з 11.00 до 19.00, вихідні - понеділок, вівторок. Вхід на виставку вільний.
Також завдяки сприянню міського голови Бориса Філатова Дніпро приєднається до спонсорського марафону міст України - акції «Подаруй бібліотеку «Дня» рідній школі». Так, 160 шкіл  і 40 бібліотек міста отримають подарунки – книги з «Бібліотеки газети «День» та річну підписку на видання. Кожне книжкове зібрання складається з 5 видань. Серед них «Повернення в Царгород», «Сестра моя, Софія ...», «Катастрофа и тріумф. Історії українських героїв», «Я-свідок. Записки з окупованого Луганська», та «Україна incognita ТОП-25».