Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

В рамках проведення спартакіади серед волонтерів, учасників АТО та членів їх сімей відбудуться змагання з кульової стрільби

 28 січня о 12-00 в КПНЗ «СДЮСШОР № 1» (вул. Малиновського, 17) в рамках проведення спартакіади  серед волонтерів, учасників АТО та членів їх сімей відбудуться змагання з кульової стрільби.

  Довідка:
Спартакіада проводиться в рамках програми Бориса Філатова « Дніпро-спортивна столиця». Участь у змаганнях з кульової стрільби візьмуть  близько 40 учасників, серед яких будуть і діти. Кожного місяця 2017 року планується проведення змагань з різних видів спорту.
Так вже  у лютому відбудуться змагання з настільного тенісу та шахів.
Також в планах проведення змагань з таких видів спорту як: баскетбол, волейбол, міні-футбол, флорбол, шашки, більярд, у літній період - спортивні змагання з пляжних видів спорту.
Захід проводиться спільно : ГО «Всеукраїнська Спілка воїнів АТО», «Спортлига АТО» сумісно з управлінням спорту департаменту гуманітарної політики ДМР.
Спартакіада проводиться з метою зміцнення здоров’я учасників шляхом залучення їх до занять фізичною культурою і спортом, організації активного відпочинку, розвитку та пропаганди популярних видів спорту, пропаганди здорового способу життя та підтримка духу учасників спартакіади.
Спартакіада проводиться по різним видам спорту на базі підпорядкованих управлінню спорту  дитячо-юнацьких спортивних шкіл   і буде  тривати з січня по грудень 2017 року. Після кожного змагання переможці нагороджуються подарунками, медалями та кубками.

К. о. Городецький Андрій (співорганізатор) 050 733 12 12
Тристан Тетяна (управління спорту) 097 667 15 09