Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Прес-конференція на тему : «В рамках програми Бориса Філатова «Дніпро - спортивна столиця» пройде спартакіада серед волонтерів, учасників АТО та членів їх сімей»

  25 січня об 11-00 в приміщенні міської ради ( просп. Д. Яворницького, 75, 7 поверх, біла зала) відбудеться прес-конференція на тему : «В рамках програми Бориса Філатова «Дніпро - спортивна столиця» пройде спартакіада серед волонтерів, учасників АТО та членів їх сімей». Участь у прес-конференції візьмуть: Олександр Осипов – начальник управління спорту департаменту гуманітарної політики ДМР, Олександр Островський – голова ГО « Народна армія», волонтер, Андрій Городецький- учасник АТО, заступник голови ГО «Всеукраїнська Спілка воїнів АТО» Шевченківського району.

   Довідка:
Спартакіада проводиться з метою зміцнення здоров’я учасників шляхом залучення їх до занять фізичною культурою і спортом, організації активного відпочинку, розвитку та пропаганди популярних видів спорту, пропаганди здорового способу життя та підтримка духу учасників спартакіади.
Спартакіада проводиться по різним видам спорту на базі підпорядкованих управлінню  дитячо-юнацьких спортивних шкіл   і буде  тривати з січня по грудень 2017 року. Після кожного змагання переможці нагороджуються подарунками, медалями та кубками. Кожного місяця 2017 року планується проведення змагань з різних видів спорту. Так, у січні плануються змагання з кульової стрільби, в лютому - з настільного тенісу та шахів. Також в планах проведення змагань з таких видів спорту як: баскетбол, волейбол, міні-футбол, флорбол, шашки, більярд. У літній період - спортивні змагання з пляжних видів спорту.