Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Прес-конференція на тему: «Всі переваги та строки впровадження Е-квитка- картки мешканця, запуск програми WAZE та інші IT-рішення в транспортній галузі в рік транспорту в Дніпрі

 19 січня о 10-00 в приміщенні міської ради ( просп. Д. Яворницького, 75, 7 поверх, біла зала) відбудеться прес-конференція на тему: «Всі переваги  та строки впровадження  Е-квитка- картки мешканця,  запуск програми WAZE та інші IT-рішення в  транспортній галузі  в рік транспорту в Дніпрі». Участь у прес - конференції візьмуть: міський голова Борис Філатов, в. о. заступника міського голови Яніка Мерило.

  Довідка:

  2017 рік проголошений у  Дніпрі роком транспорту. Авжеж, важлива частина реформи транспортної галузі – це нові технології.  2016 –го Дніпро вже «запустив» цілу низку інноваційних рішень  (програма Navizor , за допомогою якої можно відстежувати стан доріг та користуватися зворотнім зв’язком,  нові «розумні» зупинки, відкритий бюджет ремонтів, у  т.ч. доріг  на мапі ЕЙДОС, Соціальному інспекторі  та open data, де можливо, після остаточного затвердження титульних списків, побачити план цьогорічних ремонтів). Але, на 2017 –й планів для реалізації набагато більше. Про них і йтиметься на прес-конференції.