Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Відкриття 3-го дитячого всеукраїнського турніру на роликових ковзанах «S.K.Y. Fest 2016»


   11 грудня о 10-30  в спорткомплексі «Янтарний» (вул. Березинська, 2, роллердром) відбудеться відкриття 3-го дитячого всеукраїнського турніру на роликових ковзанах «S.K.Y. Fest 2016».

  Довідка:
3-й дитячий всеукраїнський турнір на роликових ковзанах  «S.K.Y. Fest 2016» проходитиме задля популяризації здорового способу життя серед жителів Дніпра, розвитку катання на роликах та підвищення спортивного іміджу міста на світовій спортивній арені. На цьому спортивному змаганні знайде себе кожен: професіонал та любитель. Це буде свято професіоналізму, екстриму та сили волі, нових перемог і досягнень! Яскравих виступів, неймовірних стрибків з трампліну, стрибків у довжину і все це на спеціальних роликових ковзанах! Судді- багаторазові переможці всеукраїнських і міжнародних змагань з роликового спорту. Учасники змагань -  з Дніпра, Києва, Харкова, Одеси, Запоріжжя, Енергодару, Кам’янського. Приблизна кількість учасників  - 200 .
Графік проведення змагань
10-30- Урочиста частина. (Привітання гостей. Представлення судій. Парад учасників)
10-50 -  Показові виступи – масовий номер зі стрибками з трамплінів.
11-00 -початок змагань. Категорія Free jump (стрибки з трампліну у висоту)
14-00 -  Початок змагань у категорії Long jump(стрибки у довжину)
16-00- Початок змагань у категорії Limbo(fun)(проїзд на роликах під планкою (80 см та нижче),утримуючи рівновагу та виконуючи різноманітні фігури)
18-00 -  Початок змагань у категоріїSlalom(катання між конусами)
20-00 -  Нагородження