Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Презентація та відкритий захист стартапів, створених у рамках міського проекту «ІТ-навчання учителів інформатики та обдарованих учнів»

  9 грудня о 14-00 за адресою пр. Гагаріна, 103-а, 2 поверх  (зала офісу Київстар) відбудеться презентація та відкритий захист стартапів, створених у рамках міського проекту «ІТ-навчання учителів інформатики та обдарованих учнів». За результатами інтенсивних двотижневих ІТ-курсів та наполегливому навчанню Java-програмуванню у літній ІТ-школі «Дніпро», яку організував методичний центр управління освіти  Дніпропетровської міської ради, учасники проекту підготували навчальні стартапи з JAVA-програмування під Android.  Участь у заході візьме керівник центру інформаційних технологій методичного центру управління освіти ДМР Микола Кузічев.

 Довідка:
«ІТ-навчання учителів інформатики та обдарованих учнів» - це унікальний освітній проект, формат якого  відкриває нові можливості для вчителів,  а старшокласників формує як  майбутніх професіоналів,  навчаючи проектному мисленню та роботі в команді. Організатори ставлять за мету створення діалогу між середньою, вищою освітою та ІТ-галуззю, розбудову системи успіху для  творчо працюючих вчителів та обдарованих учнів, формування передумов мотивованого профільного навчання у вищих навчальних закладах і вибору ІТ-професії. Результатом навчання у 2016 році є ряд  програмних  розробок, прототипів додатків для смартфонів, які створили старшокласники Дніпра.