Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Фінальний міський тур фестивалю дитячої творчості та мистецтва «Крізь терени до зірок» серед дітей з особливими потребами

  9 грудня о 12.00 у приміщенні малої зали Палацу культури «Шинник» (проспект Богдана Хмельницького, 118А)  розпочнеться фінальний міський тур фестивалю дитячої творчості та мистецтва «Крізь терени до зірок» серед дітей з особливими потребами.
  Під час заходу проходитиме конкурс з художньої самодіяльності (вокал, музично-інструментальне мистецтво, хореографія, декламування), виставка творчих робіт учасників (бісероплетіння, вишивка, прикладне мистецтво, поробки з підручних матеріалів, випилювання з дерева, картини, пастель, петриківський розпис, паперопластика тощо ). Всього у фестивалі візьмуть участь 120 дітей з особливими потребами. Переможці та учасники фестивалю будуть нагороджені призами та грамотами.
  Основною метою фестивалю є: виявлення талановитих, обдарованих дітей серед дітей з вадами здоров’я, розвиток їх творчого потенціалу, соціалізація їх в суспільстві та привернення уваги суспільства, державних, комерційних та інших організацій до проблем дітей даної категорії.